Nowy dział – overclocking
Cześć.
Dlaczego nie stworzycie nowe działu – overclocking? Przecieź jest masa pytań o chłodzenie kompa i tym podobne, a walają się nie potrzebnie po innych działach :roll:
Pozdr
NGt
Dlaczego nie stworzycie nowe działu – overclocking? Przecieź jest masa pytań o chłodzenie kompa i tym podobne, a walają się nie potrzebnie po innych działach :roll:
Pozdr
NGt
Odpowiedzi: 20
A skąd wiesz, byłes i mnie nie widziałeś ?
Moze okulistę nawiedzić Ci pora czy cuś .... :lol:
Moze okulistę nawiedzić Ci pora czy cuś .... :lol:
Nie bede Ci gadal per "pejsie", bo Cie wczoraj w Oswiecimiu nie bylo z ziomalami :mrgreen: .Rebe:...ale chyba pejsie miało być :lol:
Nie bede Ci gadal per "pejsie", bo Cie wczoraj w Oswiecimiu nie bylo z ziomalami :mrgreen: .Rebe:...ale chyba pejsie miało być :lol:
EL NINO:Po penisa mojego nicka tam wrzuciles penisie ? Pisalo EL NINO, to se odpowiedzialem :mrgreen: .
Wiem, co prawda, źe tobie się wszystko z jednym kojarzy, ale chyba pejsie miało być :lol:
EL NINO:]
Natomiast z ankietkami nie szalej, bo jeszcze ten Dupek Żołędny Lisowczyk przeczyta i wysmaruje ankiete tym razem o Twoich kompetencjach :P .
Strachy na lachy. On to mi moźe na pukel skoczyć czy inne takie co to z panem Majstrem asocjacje budzą. –Ale mi się,kurna, na pieszczoty zebrało :mrgreen:
Po penisa mojego nicka tam wrzuciles penisie ? Pisalo EL NINO, to se odpowiedzialem :mrgreen: .Rebe:Nie Ciebie, młocie, pytałem :mrgreen: – moze ankietka ? :lol:
Natomiast z ankietkami nie szalej, bo jeszcze ten Dupek Żołędny Lisowczyk przeczyta i wysmaruje ankiete tym razem o Twoich kompetencjach :P .
Dlaczego adik154 nie stosuje punktu drugiego regulaminu? :mrgreen: :?:
Ba. Nawet obrazki umim wklejac :P ;)
Oj tak :D
Rebe:Własnie bowiem udowodniłeś, źe z wyszukiwarki umiesz korzystać
Ba. Nawet obrazki umim wklejac :P ;)
Rebe:nie będzie zmiłuj
Oj tak :D
Ad@$ – no to teraz spobuj jakieś pytanie zadać – z tych co to juź były i przygotuj się na ........ .
Własnie bowiem udowodniłeś, źe z wyszukiwarki umiesz korzystać – nie będzie zmiłuj :mrgreen:
Własnie bowiem udowodniłeś, źe z wyszukiwarki umiesz korzystać – nie będzie zmiłuj :mrgreen:
Ech...adik. Czas powrotu do piaskownicy. Wystarczy w szukajce wklepac oc a/c overclocking i jako dzial zaznaczyc "Forum CentrumXP.pl oraz komunikaty Moderatorów". I zamiast zakladac nowy temat poczytac to, co naczelny w tej sprawie pisal:
El NINO tez juz pisal, co jest tematyka CXP. Ale po co szukac, jak mozna kliknac se . Albo wystarczy napisac, ze jak ktos sie ze mna nie zgodzi to jest lizus wladz. Teraz zaden zwykly user nie zaneguje moich slow, czyz nie?
To primo.
Secundo – uzywasz broni, ktora sam sie mozesz zranic
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=173866#173866
Moze i Ty (i spolka fanow) raczysz nie zasmiecac forum Overclockingiem i jego "fochami". Poszukaj sobie forum o owej specjalizacji. Jedno z lepszych/slynniejszych forum.tweak.pl ale tam reed Cie nie oszczedzi. Mozesz oczywiscie na CXP w dziale Sprzet pisac. Nikt Ci nie broni. Wystarczy pisac z glowa.
Ciebie denerwuje to, ze zwykli szarzy userzy maja takie samo zdanie jak administratorzy, ale to juz mnie nie interesuje. A ze nie zawsze odmienne zdanie mam niz administrator to spojrz tutaj. To tez sie podlizywanie nazywa :?: :shock:
Na zakonczenie dodam, ze nie zamierzam karmic trolla. Napisalem ta odpowiedz tylko po to, aby za tchorza uwazanym nie byc. Dalsza polemike nie bede uznawac. Chyba, ze zmienisz podejscie i zaczniesz wyrazac sie kulturalnie jak na czlowieka przystalo.
A mówiąc serio: źadnych dodatkowaych działów nie będzie (no chyba, źe ktś wymyśli coś zgodnego tematycznie z CXP, chociaz zdaje mi się ze wsyztsko juź jest!).
El NINO tez juz pisal, co jest tematyka CXP. Ale po co szukac, jak mozna kliknac se . Albo wystarczy napisac, ze jak ktos sie ze mna nie zgodzi to jest lizus wladz. Teraz zaden zwykly user nie zaneguje moich slow, czyz nie?
To primo.
Secundo – uzywasz broni, ktora sam sie mozesz zranic
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=173866#173866
Moze i Ty (i spolka fanow) raczysz nie zasmiecac forum Overclockingiem i jego "fochami". Poszukaj sobie forum o owej specjalizacji. Jedno z lepszych/slynniejszych forum.tweak.pl ale tam reed Cie nie oszczedzi. Mozesz oczywiscie na CXP w dziale Sprzet pisac. Nikt Ci nie broni. Wystarczy pisac z glowa.
Ciebie denerwuje to, ze zwykli szarzy userzy maja takie samo zdanie jak administratorzy, ale to juz mnie nie interesuje. A ze nie zawsze odmienne zdanie mam niz administrator to spojrz tutaj. To tez sie podlizywanie nazywa :?: :shock:
Na zakonczenie dodam, ze nie zamierzam karmic trolla. Napisalem ta odpowiedz tylko po to, aby za tchorza uwazanym nie byc. Dalsza polemike nie bede uznawac. Chyba, ze zmienisz podejscie i zaczniesz wyrazac sie kulturalnie jak na czlowieka przystalo.
EL NINO:Sklanialbym sie za odpowiedzia nr 1 kurna. Bo ja skromny jestem :mrgreen: .Rebe:...czy oznacza to, iź tenźe EL NINO geniuszem jakowymś jest, czy moze to im czegoś nie dostaje.
Nie Ciebie, młocie, pytałem :mrgreen: – moze ankietka ? :lol:
Ni ma bata – jajca sie usmaza :P .Rebe:Myślisz, EL NINO, źe 451 stopni Farenheita to bedzie więcej niź CPU przetrzyma ?
Sklanialbym sie za odpowiedzia nr 1 kurna. Bo ja skromny jestem :mrgreen: .Rebe:...czy oznacza to, iź tenźe EL NINO geniuszem jakowymś jest, czy moze to im czegoś nie dostaje.
Myślisz, EL NINO, źe 451 stopni Farenheita to bedzie więcej niź CPU przetrzyma ?
Szczerze powiedziawszy watpię czy uźywanie wskazowek typu "disce puer latinae" , źe strawestuję do okoliczności stosownie, coś da.
Słowo wyjasnienia niektórym przynaleźne: EL NINO, jako osobnik , który szkołę powszechną ukończył w czasach dawnych i dzięki temu umiejętność czytania ze zrozumieniem posiadł bez trudu rozpoznaje sens i znaczenie słów uźywanych przeze mnie.
Poniewaź częś z uźytkowników ma z percepcją, w tym zakresie, problemy powinni oni rozwaźyć czy oznacza to, iź tenźe EL NINO geniuszem jakowymś jest, czy moze to im czegoś nie dostaje.
Szczerze powiedziawszy watpię czy uźywanie wskazowek typu "disce puer latinae" , źe strawestuję do okoliczności stosownie, coś da.
Słowo wyjasnienia niektórym przynaleźne: EL NINO, jako osobnik , który szkołę powszechną ukończył w czasach dawnych i dzięki temu umiejętność czytania ze zrozumieniem posiadł bez trudu rozpoznaje sens i znaczenie słów uźywanych przeze mnie.
Poniewaź częś z uźytkowników ma z percepcją, w tym zakresie, problemy powinni oni rozwaźyć czy oznacza to, iź tenźe EL NINO geniuszem jakowymś jest, czy moze to im czegoś nie dostaje.
i tak sobie nie dacie przetłumaczyć więc koncze to bezcelowe pisanie... to jest tak jak w szkole... tu Teź zawsze Admin ma racje a jeśli nie ma to patrz punkt pierwszy...
adik, czym Ci dogryzlem ? Tym ze pytam czego nie rozumiesz ? To moja wina ze czegos nie rozumiesz ? Wina Rebe ? A moze mniej kompa a wiecej ksiazek ?
EL NINO:Czego adik nie rozumiesz z pisaniny Rebe ? Moze tlumacza trzeba zatrudnic jakiego ? Bo o tepocie nie chce mi sie pisac :wink: :P .adik154:Wiesz Rebe byłoby fajnie gdybyś wkońcu pisał w sposób przejrzysty i zrozumiały [zaraz mi wyjedziesz ze piszesz przejrzyście tylko ja jestem za tępy]...
Jak to czego?
Tego co to jest regulamin, a szczególnie, źe pisanie o kimś przydupas moźe tego kogoś obraźać , a tym samym, źe osoba takiego zwrotu uźywająca łamie zasady ,do korych stosowania się zobowiązała.
Tego, źe związek frazeologiczny – przepraszam za trudny zwrot – bezsensowna zbitka wyrazowa – miało być "mit przydupasa" oznacza tyle, źe coś takiego jak przydupas nie istnieje w rzeczywistości i jest tylko legendą – przepraszam, znowu trudne słowo – pieprzeniem bez sensu .
Teraz juź chyba dotrze.
PS.
mrsit się pewnie ucieszy, źe umiem i z polskiego na ......ichnie przełoźyć. :wink:
EL NINO:Czego adik nie rozumiesz z pisaniny Rebe ? Moze tlumacza trzeba zatrudnic jakiego ? Bo o tepocie nie chce mi sie pisac :wink: :P .adik154:Wiesz Rebe byłoby fajnie gdybyś wkońcu pisał w sposób przejrzysty i zrozumiały [zaraz mi wyjedziesz ze piszesz przejrzyście tylko ja jestem za tępy]...
jak nie rebe to ty mi dogryzłeś... Kazdy wie o co chodzi...
Czego adik nie rozumiesz z pisaniny Rebe ? Moze tlumacza trzeba zatrudnic jakiego ? Bo o tepocie nie chce mi sie pisac :wink: :P .adik154:Wiesz Rebe byłoby fajnie gdybyś wkońcu pisał w sposób przejrzysty i zrozumiały [zaraz mi wyjedziesz ze piszesz przejrzyście tylko ja jestem za tępy]...
to ze ktoś ma takie samo zdanie jak wy admini mnie nie denerwuje... denerwuje mnie jak ktoś udaje ze sie na wszystkim zna i choc jest równym szarakiem jak reszta userów to stara sie udawać kogoś ponad...
Specjalnie dla Rebe
Wiesz Rebe byłoby fajnie gdybyś wkońcu pisał w sposób przejrzysty i zrozumiały [zaraz mi wyjedziesz ze piszesz przejrzyście tylko ja jestem za tępy]... to taka tylko propozycja ode mnie... Bo admin wcale nie równa sie koleś który moze wszystkim wytykać ich błedy i popisywac sie tym ze moze dać kika lub bana... potraktujcie tą wypowiedz jak chcecie, ja złych intencji nie mam, ale musiałem to powiedzieć
Specjalnie dla Rebe
Wiesz Rebe byłoby fajnie gdybyś wkońcu pisał w sposób przejrzysty i zrozumiały [zaraz mi wyjedziesz ze piszesz przejrzyście tylko ja jestem za tępy]... to taka tylko propozycja ode mnie... Bo admin wcale nie równa sie koleś który moze wszystkim wytykać ich błedy i popisywac sie tym ze moze dać kika lub bana... potraktujcie tą wypowiedz jak chcecie, ja złych intencji nie mam, ale musiałem to powiedzieć
adik154 – tam gdzieś wyźej jest link do regulaminu – odesłanie pierwsze,ale do pkt – bodaj – drugiego.
Polecam lekturę i stosowanie.
To formalna kwestia.
Merytoryczna zaś dotyczy mej prośby byś nie uźywał słów, których nie potrafisz w kontekst poprawny osadzić – mitem bowiem być się zdajre byś iwedział w jaki sposób naleźy poprawnie odczytać określenie
Polecam lekturę i stosowanie.
To formalna kwestia.
Merytoryczna zaś dotyczy mej prośby byś nie uźywał słów, których nie potrafisz w kontekst poprawny osadzić – mitem bowiem być się zdajre byś iwedział w jaki sposób naleźy poprawnie odczytać określenie
mit przydupasa
A coz to adik ? To juz nie wolno nikomu innemu miec takiego samego zdania jak ma moderator czy inna cholera ? Tobie nie zdarzylo sie nikomu "przyklasnac" ? Tez wtedy za przydupasa robiles ? Mnie to tam lenistwo rak nie polamalo i zaraz moge Ci linkami rzucic gdybys zechcial.
Nie wyciagaj prosze nigdy pochopnych wnioskow ktore moga sie przeciw Tobie samemu obrocic.
Nie wyciagaj prosze nigdy pochopnych wnioskow ktore moga sie przeciw Tobie samemu obrocic.
Ad@$:Rebe:
O tym wszystkim pisano tu juź co najmniej kilka razy i warto przed wysyłką postu sprawdzić takie rzeczy – na to własnie zdawał się wskazywać Ad@$ o lenistwie pisząc.
Zgadza sie, a wielokropek wskazywal śmierdzące lenistwo, bo czymze innym jest poruszanie tego tematu w kółko i pytanie "dlaczego nie stworzycie". Raz grafika, raz programowanie, raz OC. Szkoda slow.
szkoda słów... dokładnie dla takich jak ty Ad@$ mi szkoda słów... zachowujesz sie jakbyś wszystko wiedział i starasz sie zbijać z innych uźytkowników... Teraz juź wiecie do kogo tyczyła sie aluzja [mit przydupasa]...