Jak widać jesteśmy juz na nowym forum. Aby sie zalogować proszę skorzystać jak poprzednim razem z przypomnienia hasła (opcja w menu zaloguj - utracone hasło), nowe zostanie w wysłane na maila.
Zapraszam do pisania i testowania.
P.S. Juz jednago buga niewykrytego podczas beta testow mam, nie mozna wpisac w edytorze z z kropka, przenosi do poczatku wersu jak przycisk Home.
Odpowiedzi: 20
Najdziwniejsze jest to, że w poście wcale nie występują znaki, które powinny się na emotkę zamieniać.
Do czasu jak tego nie poprawimy wywaliłem część nowych mordek.
Się dopisze.
Da się cos mądrego z automatyką zamiany skrótów na emotikonki wyczarować ?? Bo teraz za dużo jest zamieniane. Widać np po logach SilentRunners - upstrzone uśmiechami od znaku " ]"
Update:
Takie coś -> [url]http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&m=586499#586499[/url] też nie wygląda zbyt dobrze.
1. to nie koparka/kopara itp., ale w tkaich razach się wołów używa ( do wyciągania ).
2. To po ki ...... plotki powtarzasz ?
3. Równoważnik - obiecanki cacanki.
Pytanie - istnieje prawdopodobieństwo, z pewnością graniczące, że ..... nie ( lenistwo nie pozwoliło mi szukać skuteczniejszego antidotum ).
4. Niepoprawnym i bezpodstawnym.
5. Znaczy jednak "uchwały" nie podjęto - kamień z serca.
Kopara to Ci opadnie jak Cię dzieciaki z piaskownicy wywalą... za nieumiejętne posługiwanie się - tym razem - koparką.
Też mnie nie było, za młody jestem, ale dziadek mi opowiadał ;]
Zapamiętam. Znaczy się, że na takiego zaawansowanego Alzheimera to tylko Bilobil i to jeszcze nie ma pewności, że podziała?
Bo ja tak w gruncie rzeczy to z natury optymistą jestem.
Kto ma wiedzieć to wie, a jak ktoś nie wie... to jego sprawa.
Co prawda - ach ta semantyka - koparka jak zdrobnienie od kopary wyglaa, ale....... - to raz.
W kwestii Krakowa sie nei wypowiadam - nie było mnie przy budowie - to dwa.
Ryby można niby stosować, ale na zdecydowanie wczesniejszym etapie ( z dbałości jeno, byś się na nie wydatkować nie musiał od razu Cię na własciwą ścieżkę kierowałem ).
Ad. Ad.Ps - optymizmem mi powiało z racji użytego przez Ciebie słowka "może" ( końcowa część ostatniego zdania ).
PS.
Zaraz się dowiem, że władze podjęły uchwąłę o obowiązku stosowania przeze mnie "mordek", bowiem bez nich nei weidzą jak me wypowiedzi traktować.
A kto powiedział, że koparka musi być w skali 1:1? Taką małą sobie spraw, poćwiczysz i dopiero na szerokie wody możesz płynąć ;]
Nie od razu Kraków zbudowano.
Sam kiedyś pisałeś, że na dobrą pamięć to nie ma niczego lepszego jak ryby. Mam CI przypomnieć? ;>
Ad PS. Nie gadam z Tobą bo zmuszasz mnie do wysiłku intelektualnego, który mnie najzwyczajniej w świecie przerasta.
Poćwiczyć poćwiczę, zameldować zamelduję, tylko z tym znalezieniem może być problem.
Akapit drugi - zdania pierwsze i drugie:
A co mnie czym się inni bawią teraz i dlaczego piaskownica musi miec wymiary basenu olimpijskiego ( inaczej koparka nie wejdzie ). Jestem samolub i interesują mnie wyłacznie udogodnienia - tfu - narżedzia, które nie tylko radość mi sprawią, ale i użyć bede umiał.
Akapit drugi - zdanie trzecie ( pytanie ).
Kiebym potrzebował coś na przypomnienie to bym do - kurna,no jak ona isę nazywa? - ....apteki posedł i bilobil sobie kupił.
PS.
zwaracam Ci uwagę, że w akapicie, do którego mój post się odnosi można - bez specjalnego zaparcia - znaleźć coś co za sprzecznosć poczytane być może ( poćwicz, znajdź i . zamelduj ).
I co - pewnie uważasz, że na takie piardy, na które mi kliku myszą szkoda to się raptem objawię rozrzutny z klawiaturą ?
Złudna nadzieja, co innego gdyby tak to wiaderko i łopatka , a moze nawet grabki .........
A na co deski ?
Toż taka Żółta kupa najważniejsza .
PS.
Może zmienię zdanie gdy się dorobicie mordek przy "szybkiej odpowiedzi", bo tylko dlatego, że ich w tym trybie brak nie mam zamiaru priwyczek w sposobie "aktywności" zmieniać.
Przepraszam Państwa za wtrącenie się ale uwaga, uwaga, mam małe ogłoszenie. Oprócz tych które były, dodane zostały nowe emotki. Niby pierdoła, ale ile radości ;]
Patrzcie jakie sprytne ;D
:mryellow: - moja ulubiona, nowe wcielenie poczciwego pana grina ;D
;] - ta też dobra ;D
Witam
od dłuższego czasu bywam u was bardzo zadko i podstawowym problemem było strasznie wolne to nowe forum. dzisiaj wpadłem z jednym pytaniem i o dziwno widze nowy wygląd i błyskawiczne działanie co mi się bardzo podoba. Mam przeczucie że będe tutaj częściej bywał :D
Pozdrawiam
Mateusz
EDIT
witam całą ekipe bo widze że od czasó gdy bywałem tutaj systematycznie nastąpiłą duża zmiana :D
Witam zatem nowych jak i pozdrawiam starych :D
U mnie w tym momencie działa poprawnie, sprawdź teraz Żółty.
Powoli zbliżamy się do końca prac modernizacyjnych, co zostało dodane każdy widzi.
W poletku "Aktywne tematy", po kliknięciu "Brałem udział" wyswietlana jest błędna lista. Tzn - owszem wyświetlane są tematy, w których się wypowiadałem ale nie te najnowsze.
Nie no Panowie Administartorzy i Programisci pokazali klase.
Jak dla mnie jest duzo lepiej! :-)
Pozdrawiam
Ad@$, w tym miejscu pokazują się dane dotyczące również ukrytych działów, a w tych Zax się wypowiadał.
Mi się Bardzo Podoba nowe Forum. W końcu jak narazie nie muli przeglądarki. I Bardzo Mi się podoba nowy silnik. :):):):):)
Pozdrawiam Serdecznie
"Ostatni post Dzisiaj o 17:49:52 przez el ZAX." - pisze w statsach, podczas gry ostatnia wypowiedź Zaksa jest datowana na m-c temu.
Oto co zostało zrobione:
- nawigacja na dole strony
- link do konkretnego postu w temacie obok napisu wysłane
- stan paneli zwinięte/rozwinięte zapisywany jest w ciastkach, także po opróżnieniu ich wszystkie ustawienia uciekają
[b]Update: jednak nie działa to jeszcze jak trzeba[/b]
- pierdółki typu spolszczenie przycisków, info o konieczności przypomnienia hasła, spolszczenie komunikatów etc. pomijam
Nad czym pracujemy:
- statystki które zaproponował Seeker
- kilka udogodnień dla moderatorów
- pierdołki typu mini panel logowania, lepsze info o privach, dotłumaczenia... etc.
Ja ponowie niepewność.
Czy u Was za każdym ponownym uruchomieniem przegladarki trzeba zwijać , wcześniej zwinięte, fora (np. Xbox)?
Firefox 2.0.0.3
.:EDIT:.
Czasem po zwykłym odświeżeniu strony podforum Xbox, się rozwija.
Wg mnie zmiana również na DUŻY +. Jeszcze jak zostaną usunięte te małe niedogodności o których piszemy w tym temacie to już będzie OK! No i ta szybkość działania w porównywaniu z CS. =d> za decyzje.
A phpBB... IMO Yet Another Forum.net też jest ok, tym bardziej, że z phpBB też są problemy. Może to będzie strzałem w 10 Pozdro