Nowe Forum
Zapraszam na moje forum itforum.prv.pl
KUBA: na tym forum nie reklamujemy stron które zajmuja sie piractwem komputerowym!
KUBA: na tym forum nie reklamujemy stron które zajmuja sie piractwem komputerowym!
Odpowiedzi: 11
wiciu:usunąłem juź ten "piracki dział". moge juź zareklamować forum?
EL NINO 29 Października 2004, 21:43:43:wiciu, pozbedziesz sie pewnego dzialu, to i bedziesz mogl forum zareklamowac.
usunąłem juź ten "piracki dział". moge juź zareklamować forum?
To juź ,kurna, Wasze zmartwienie jak – z mej strony tylko nadanie kierunku lasciwego działaniom Waszym w supozycji było :wink:
Rebe drogi, jak wyobraźasz sobie moje z Seekerem dymanie? Rasa zbieźna ani płeć rozbieźna nie jest... medytować razem pozostaje tylko nam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Seeker i Yoda – dymajcie się :lol: – Mnie o windows chodziło :wink:
Seeker:Rebe:Na dobrą sprawę – sam brzytwy do ręki nie wezmę – niech "Wyzsze Władze" rozstrzygną – takie propozycje powinny lecieć w kosmos. Ja bym za tym optował.
Powód jest jeden – pewnien dział na tym forum, na ktore nas Autor zaprasza.
No i znowu sie kurna Linuksowi oberwało :wink: :mrgreen:
Ach, dyskryminacja ta.... ;)
Pozdrawiam.
Prawda jakie to proste ?Rebe:...pewnien dział na tym forum, na ktore nas Autor zaprasza.
wiciu, pozbedziesz sie pewnego dzialu, to i bedziesz mogl forum zareklamowac. Teraz jednak – wybacz.
Rebe:Na dobrą sprawę – sam brzytwy do ręki nie wezmę – niech "Wyzsze Władze" rozstrzygną – takie propozycje powinny lecieć w kosmos. Ja bym za tym optował.
No i znowu sie kurna Linuksowi oberwało :wink: :mrgreen:
Na dobrą sprawę – sam brzytwy do ręki nie wezmę – niech "Wyzsze Władze" rozstrzygną – takie propozycje powinny lecieć w kosmos. Ja bym za tym optował.
forum zostało przeniesione na inny serwer bez reklam
jeśli tamten link nie chciałby chodzić kliknij tu
jeśli tamten link nie chciałby chodzić kliknij tu
Powiem krotko witja , gorzej nie mogło być :D :D :D :D :D
Strona 1 / 1