Nowe Detonatory
wiem ze troche spozniony temat, ale ma juz ktos?
podobno(jak zawsze :) ), zwiekszaja wydajnosc, sprawdzal ktos? wie ze jakas wesja tych detkow jest przerobiona przez nvidie zeby wiecej punktow w 3dmarku zdobywala, ale to chyba nie te, po za tym tamte byly do GeForceFX
podobno(jak zawsze :) ), zwiekszaja wydajnosc, sprawdzal ktos? wie ze jakas wesja tych detkow jest przerobiona przez nvidie zeby wiecej punktow w 3dmarku zdobywala, ale to chyba nie te, po za tym tamte byly do GeForceFX
Odpowiedzi: 9
Buahahaha :D To bylo spoko. Juz niepotrzebne skreslilem teraz musze umyc ekran bo zle sie czyta z czarnym markerem na monitorze :wink:
Ok odpowiadam:
:arrow: mam 19 lat
:arrow: Kompa od 4 lat
:arrow: Pamiec jak najbardziej nie do kompa a przydala by sie :wink:
:arrow: Skleroza nie od wieku tylko od alkoholu :wink:
:arrow: I oczywiscie ze bez obrazy :D
No z tematu detonatory zrobil sie anonse hehe
Pozdrawiam!!!!
Ok odpowiadam:
:arrow: mam 19 lat
:arrow: Kompa od 4 lat
:arrow: Pamiec jak najbardziej nie do kompa a przydala by sie :wink:
:arrow: Skleroza nie od wieku tylko od alkoholu :wink:
:arrow: I oczywiscie ze bez obrazy :D
No z tematu detonatory zrobil sie anonse hehe
Pozdrawiam!!!!
dobra wiem te stare detki sa cool a te nowe do dupy, tak?nastepnie zainstalowales te nowe detki zeby sie dowiedziec ze sa do dupy, tak??
ale wydaje mi sie tak: na forum opisales problem w grach, ktory sie pojawil po zainstalowaniu najnowszych detkow, bo wtedy jeszcze nie wiedziales ze to przez nie.
"lecz nie te lata"
najprawdopodobniej masz 19 lat, albo komp masz od 19 lat, albo masz ten problem od 19 lat (niepotrzenbne SKRESL)
"pamiec juz sie zuzyla"
jaka pamiec?
masz 19 lat i masz skleroze(bez obrazy ;) )
komp masz od 19 lat i brak mu ramu
o ile do drugiego punktu oramie czyli tego powyzej to moglbys pamieci dokupic o tyle do glowy DDRow a Dimmow nie wlozysz ;)
a teraz powiedz ktore odpowiedzi byly dobre
ale tego juz nie rozumiem :(myslalem ze opisalem to na forum lecz nie te lata ( wiek 19) i pamiec juz sie zuzyla,moze by tak dokupic jeszcze troszke
ale wydaje mi sie tak: na forum opisales problem w grach, ktory sie pojawil po zainstalowaniu najnowszych detkow, bo wtedy jeszcze nie wiedziales ze to przez nie.
"lecz nie te lata"
najprawdopodobniej masz 19 lat, albo komp masz od 19 lat, albo masz ten problem od 19 lat (niepotrzenbne SKRESL)
"pamiec juz sie zuzyla"
jaka pamiec?
masz 19 lat i masz skleroze(bez obrazy ;) )
komp masz od 19 lat i brak mu ramu
o ile do drugiego punktu oramie czyli tego powyzej to moglbys pamieci dokupic o tyle do glowy DDRow a Dimmow nie wlozysz ;)
a teraz powiedz ktore odpowiedzi byly dobre
Ok przetlukmacze to na ludzki jezyk. http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=3914
Chodzilo mi o to. Sorx za literowki :oops: jak cos pisze to nikt nie wie o co chodzi.A teraz przejdzmy do tego twojego cytatu :D hehe. Mialem na mysli to ze po zainstalowaniu nowych detek od gainwarda w grach mi zaczelo przerywac glos i myslalem ze opisalem to na forum lecz nie te lata ( wiek 19) i pamiec juz sie zuzyla,moze by tak dokupic jeszcze troszke :wink:
Plis powiedz ze teraz zrozumiale opisalem :P
Pozdrawiam!!!!!!
Chodzilo mi o to. Sorx za literowki :oops: jak cos pisze to nikt nie wie o co chodzi.A teraz przejdzmy do tego twojego cytatu :D hehe. Mialem na mysli to ze po zainstalowaniu nowych detek od gainwarda w grach mi zaczelo przerywac glos i myslalem ze opisalem to na forum lecz nie te lata ( wiek 19) i pamiec juz sie zuzyla,moze by tak dokupic jeszcze troszke :wink:
Plis powiedz ze teraz zrozumiale opisalem :P
Pozdrawiam!!!!!!
sorry dir ale przetlumacz mi to na normalny
bo nic z tego nie kumam ;)
chodzilo mi min o tym jak nvidia w nowych detkach (wtedy byly nowe) sprawia ze karty maja lepsze wyniki w 3dmarku i to ze po zainstalowaniu nowszych sterow chodzi o te gainwarda byl maly shit Nie napisalem tam a myslalem ze napisalem nie tapamiez ze po tych steraxh
sorry dir ale przetlumacz mi to na normalny
chodzilo mi min o tym jak nvidia w nowych detkach (wtedy byly nowe) sprawia ze karty maja lepsze wyniki w 3dmarku i to ze po zainstalowaniu nowszych sterow chodzi o te gainwarda byl maly shit Nie napisalem tam a myslalem ze napisalem nie tapamiez ze po tych steraxh
Gen chodzilo mi min o tym jak nvidia w nowych detkach (wtedy byly nowe) sprawia ze karty maja lepsze wyniki w 3dmarku i to ze po zainstalowaniu nowszych sterow chodzi o te gainwarda byl maly shit :? Nie napisalem tam a myslalem ze napisalem nie tapamiez ze po tych steraxh strasznie zaczal mi przerywac glos w warcrafcie i jak jest tam wspomniane odswierzanie do ..... Wiec czasami lepiej jest zostac przy starszych i pewnych sterach 8) No ale najpierw trzeba przetestowac te nowe :wink:
Pozdrawiam!!!!!
Pozdrawiam!!!!!
Miałem wczoraj zainstalowane 43.45 i nie odczułem na swojej karcie jakiegoś super przyrostu prędkości w 3dmarku01 przyrosk o jakieś 200–300 punktóf.
o wlasnie zapomnialem podac wersji tych nowy detkow :oops: ta wersja to 43.XX
a dir o co ci chodzi z tym
:?:
a dir o co ci chodzi z tym
Zobacz sobie do nvidia i jej perfidne oszustwo
:?:
Nawet nie wiem o jakie detki ci chodzi :?:
przekonasz sie ze nowe nie znaczy lepsze.I zainstaluj sobie te nowe moze akurat z twojej karty wyciagna wiecej niz te co masz teraz zainstalowane.
Poprobuj na grach na np 3dmarku.
Pozdrawiam!!!
przekonasz sie ze nowe nie znaczy lepsze.I zainstaluj sobie te nowe moze akurat z twojej karty wyciagna wiecej niz te co masz teraz zainstalowane.
Poprobuj na grach na np 3dmarku.
Pozdrawiam!!!
Strona 1 / 1