Nowe Bootscreeny i wyglądy logowania (instalacja)
Witam, proszę o pytania :)
Odpowiedzi: 13
Baldur's_Gate_II:
Jeszcze jakieś pytania? :)
NO...Masz jakąś "nie kulawą" siostrę :?: :wink: :P :P
Baldur's_Gate_II:
Jeszcze jakieś pytania? :)
NO...Masz jakąś "nie kulawą" siostrę :?: :wink: :P :P
Dokładnie panowie, dokładnie... No mam juź plusa ;) Jak fajnie... To mnie robi :) Jeszcze jakieś pytania? :)
PgX:
A katalog dllcache usunąłeś :?:
PgX czytasz trochę :?: bo juź problem rozwiązałem :wink: :P
Chciałem zrobić test młodemu ekspertowi 8) na razie ma plusa 8)
neo340:
nie gaście chłopaka na starcie, bo mu będzie głupio, a tu nie oto chodzi
Spoko spoko :lol: :lol: młode geniusze są twardzi i nie zraźają się tak łatwo :D :) :)
:lol: :lol: :lol: nie gaście chłopaka na starcie, bo mu będzie głupio, a tu nie oto chodzi :lol: :lol: :lol:
W.Axl Rose:
Baldur's_Gate_II:
Witamy EKSPERTA :wink:
Jak byś forum przeszukał to byś znalazł trochę na ten temat i nie udawał fachowca. No ale cóź opcja szukaj to dla niektórych czarna magia :)
No ale jeźeli jesteś fachman w tej dziedzinie to ja mam problema. Ja bootscreeny podmieniam zawsze ręcznie tzn. pliczek "ntoskrnl". Ale w weekend trzasłem sobie formata, ładnie wszysko zrobiłem itp. itd. system wygląda i śmiga miodzio z tym źe za diabła nie mogę podmienić teraz tego pliczku i nadal mam klasyczny bootscreen XP. Cóź mam zrobić, proszę o radę :!: :?: :wink:
A katalog dllcache usunąłeś :?:
Baldur's_Gate_II:
A więc :)
W.Axl Rose... Odpowiedź jest prosta :) Nie mozesz podmienić pliczka? uuuu :( bida, ;–) Na powaźnie... Wejdź w tryb awaryjny :)
Nic nowego :wink: juź tak dawno zrobiłem :wink:
Baldur's_Gate_II:
Mars28
Podejrzewam źe bootscreeny mogą być tylko na Fat 32 (nie jestem co do tego pewny)
Bootscreeny mogą być równieź i na ntfs, a niby dlaczego nie :wink:
Baldur's_Gate_II:
Apropo ciekawskich :) mam 13 lat :–)
Młody geniusz nam rośnie :wink: :P :P
Pozdrawiam...
A więc :)
W.Axl Rose... Odpowiedź jest prosta :) Nie mozesz podmienić pliczka? uuuu :( bida, ;–) Na powaźnie... Wejdź w tryb awaryjny :)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Mars28
Podejrzewam źe bootscreeny mogą być tylko na Fat 32 (nie jestem co do tego pewny) rozumiem ze formatowales twardego i zmieniles go na ntfs :) Jesli uzyles do tego jakiegos badziewia software'owego.. nic dziwnego :)
Mars28
Podejrzewam źe bootscreeny mogą być tylko na Fat 32 (nie jestem co do tego pewny) rozumiem ze formatowales twardego i zmieniles go na ntfs :) Jesli uzyles do tego jakiegos badziewia software'owego.. nic dziwnego :)
Ja teź mam mały problem, mianowicie:
miałem bootscreena podmienionego programem BootXP, i wszystko ładnie śmigało na FAT32. Przeszedłem na NTFS i *** zbita, bootscreen działa ale w momencie gdy powinien się włączyć pulpit wyskakuje niebieski ekran z jakimś błędem krytycznym, i dyski się wyłączają. O co tu chodzi?
Niestety nie spisałem dokładnie co tam się wyświetla ale gdyby to miało coś ułatwić to spiszę.
miałem bootscreena podmienionego programem BootXP, i wszystko ładnie śmigało na FAT32. Przeszedłem na NTFS i *** zbita, bootscreen działa ale w momencie gdy powinien się włączyć pulpit wyskakuje niebieski ekran z jakimś błędem krytycznym, i dyski się wyłączają. O co tu chodzi?
Niestety nie spisałem dokładnie co tam się wyświetla ale gdyby to miało coś ułatwić to spiszę.
Baldur's_Gate_II:
Witamy EKSPERTA :wink:
Jak byś forum przeszukał to byś znalazł trochę na ten temat i nie udawał fachowca. No ale cóź opcja szukaj to dla niektórych czarna magia :)
No ale jeźeli jesteś fachman w tej dziedzinie to ja mam problema. Ja bootscreeny podmieniam zawsze ręcznie tzn. pliczek "ntoskrnl". Ale w weekend trzasłem sobie formata, ładnie wszysko zrobiłem itp. itd. system wygląda i śmiga miodzio z tym źe za diabła nie mogę podmienić teraz tego pliczku i nadal mam klasyczny bootscreen XP. Cóź mam zrobić, proszę o radę :!: :?: :wink:
Myślisz, źe o tym nie wiem. Nie widziałeś mojego boot screenu. Wielkie logo NERV z evangeliona :)
Ja chciałem się dowiedzieć (i zapewne nie tylko ja) jaki był cel załoźenia tego topicu. Bo ja nie do końca to roumiem.
Temat Nowe Bootscreeny i wyglądy logowania (instalacja)
A treść posta
Ale jakie pytanie konkretnie chcesz, źeby ci zadawać. – o to mi chodziło.
Z tego zdania wywnioskowałem, źe chcesz dawać rady jak zainstalować boot screeny i ekrany logowania.
Nic trudnego wystarczy program logonuibootrandomizer, reszta jest prosta jak budowa cepa :)
Ja chciałem się dowiedzieć (i zapewne nie tylko ja) jaki był cel załoźenia tego topicu. Bo ja nie do końca to roumiem.
Temat Nowe Bootscreeny i wyglądy logowania (instalacja)
A treść posta
Witam, proszę o pytania
Ale jakie pytanie konkretnie chcesz, źeby ci zadawać. – o to mi chodziło.
dam instrukcje jak zainstalowac
Z tego zdania wywnioskowałem, źe chcesz dawać rady jak zainstalować boot screeny i ekrany logowania.
Nic trudnego wystarczy program logonuibootrandomizer, reszta jest prosta jak budowa cepa :)
A wiec tak :)
Wojt_as czy jak tam, nie jestem wszechmogący ;–)
Slayer – Bootscreen jest to co widzisz jak ci sie laduje windows, przy xp jest to
"Windows Xp Professional"
i takie ładujące sie kreseczki na dole :)
Polecam stronkę http://www.themexp.org tam znajdziesz bootscreeny i loginsy.
Apropo tego drugiego "wyglądy logowania" jak masz powiedzmy więcej niź jednego współuźytkownika, zmieniasz sobie wygląd tego :) normalnie masz takie niebieskie, a tam sobie zmieniasz, sciagnij sobie, dam instrukcje jak zainstalowac :)
Wojt_as czy jak tam, nie jestem wszechmogący ;–)
Slayer – Bootscreen jest to co widzisz jak ci sie laduje windows, przy xp jest to
"Windows Xp Professional"
i takie ładujące sie kreseczki na dole :)
Polecam stronkę http://www.themexp.org tam znajdziesz bootscreeny i loginsy.
Apropo tego drugiego "wyglądy logowania" jak masz powiedzmy więcej niź jednego współuźytkownika, zmieniasz sobie wygląd tego :) normalnie masz takie niebieskie, a tam sobie zmieniasz, sciagnij sobie, dam instrukcje jak zainstalowac :)
Super
Jakie będą numery dziś w duźym lotku?
Jakie będą numery dziś w duźym lotku?