Nowe Bootscreeny i wyglądy logowania (instalacja)

Witam, proszę o pytania :)

Odpowiedzi: 20

Stary, ściągneles sobie wygląd logowania:
1. Wejdz w tryb awaryjny
2. Wbij sie w folder system32
3. Usun plik logonui.exe
4. Z paczki rar'a wybranego loginsa wyciągnij plik logonui.exe
5. Wrzuc go do folderu system32

W przypadku bootscreen'ów to samo tylko źe plik nazywa się "ntoskrnl.exe"

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Baldur's Gate II is using Duron 1300mhz and 160mb of memory, and windows xp of course :D
Have some questions?
Look at #amd_good on your IRC (#amd_good is on IRCNet, EFNet, and poznan.irc.pl

Baldur's_Gate_II
Dodano
06.10.2003 14:48:27
Baldur's_Gate_II:
A wiec tak :)
Wojt_as czy jak tam, nie jestem wszechmogący ;–)
Slayer – Bootscreen jest to co widzisz jak ci sie laduje windows, przy xp jest to
"Windows Xp Professional"
i takie ładujące sie kreseczki na dole :)
Polecam stronkę http://www.themexp.org tam znajdziesz bootscreeny i loginsy.
Apropo tego drugiego "wyglądy logowania" jak masz powiedzmy więcej niź jednego współuźytkownika, zmieniasz sobie wygląd tego :) normalnie masz takie niebieskie, a tam sobie zmieniasz, sciagnij sobie, dam instrukcje jak zainstalowac :)

[b]Mi mozesz powiedziec jak to za istalowac w jaki folder mam to wrzucic bo zabardzo niewiem posciagałem to na dyskacza i co dalej ??

Pozdrawiam
blati
Dodano
05.10.2003 01:58:24
No dzięki. Zadziałało.... prawie :) :) :) :)
Faktycznie zniknęła plansza "zapraszamy" ale ze to zaczął sie pytać o hasło :) troche z kumplem niewiedzieliśmy jak zrobić źeby nie buczał o to hasło i w rezultacie stalo sie tak źe wykasowaliśmy przez przypadek mój profil :lol: A jeak juź tak miałem wszystko jak zaraz po zainstalowaniu stytemu bez zadnych ustawień ( bo mój profil poszedł sie paść :) ) to strzeliłe sobie GHOSTA i w szystko jest gites. No, ale sposób działał – "zapraszamy" nie było :D :D
Pozdrowionka!
Krzychooo
Dodano
22.09.2003 13:00:53
Programy suX! Najlepiej sie robi ręcznie :D
– – – –
Masz jakies problemy ze sprzętem?
Coś Ci nie działa?
Nie wiesz czegoś?
Zajrzyj na IRCA, kanał #amd_good
– – – –
Baldur's_Gate_II
Dodano
20.09.2003 23:08:09
Lepiej uźyj do tego celu style xp albo logon loader
CHECK–IT
Dodano
20.09.2003 18:24:24
Nie, nie mam hasła na konto, i konto tez ma tylko jedne – swoje. w w tym trybie awaryjnym to sie da zrobic? jak tak to sprawdze i napisze czy sie powiodło :)
Krzychooo
Dodano
20.09.2003 17:55:10
Hehe... wiem jak podmienic wygląd tego logowania...
Jesli nie masz hasła na konto, lub nie masz 2 kont,
mozesz usunąć plik "logonui" w trybie awaryjnym
Windows/System32/logonui
– – – –
Masz jakies problemy ze sprzętem?
Coś Ci nie działa?
Nie wiesz czegoś?
Zajrzyj na IRCA, kanał #amd_good :–)
– – – –
Baldur's_Gate_II
Dodano
20.09.2003 17:51:04
Siemka!
Gdzieś tu na forum czytałem takiego fajnego posta jak zrobić zeby przy właczaniu kompa niepojawiała sie plansza "zapraszamy". i Kurde nie moge teraz tego znaleźć gdzie to było :) Wiecie moze jak to sie robi zeby to wyłaczyć?
Pozdrawiam!
Krzychooo
Dodano
20.09.2003 12:43:11
NIe martw sie ! Ja podmieniłem screena i musiałem odnowa instalować windowsa! :(
CHECK–IT
Dodano
19.09.2003 15:51:37
NIe martw sie ! Ja podmieniłem screena i musiałem odnowa instalować windowsa! :(
CHECK–IT
Dodano
19.09.2003 15:51:37
siemka all znowu gdy podmieniłem nowe bootscreny i miałem je przez 3 dzionki potem znikły i tera nic nieda sie zrobić mam ten stary znowu jak zrobić aby znowu było ok :cry:
sajmon_sey
Dodano
19.09.2003 15:00:02
http://www.belchfire.net/~userxp/logonuibootrandomizer.zip

Jak masz getrighta, albo jakiś inny akcelerator ściagania to moźesz mieć problemy. Najlepiej go wyłącz na czas ściągania.
SLAY3R
Dodano
18.09.2003 22:44:58
A moge prosić o bezpośredni bo ten cos mi sie wali:(
CHECK–IT
Dodano
18.09.2003 22:15:29
http://www.belchfire.net/~userxp/indexlbr.htm
SLAY3R
Dodano
18.09.2003 21:24:52
Linka do progsa który zminia bootscreeny w windows xp bym chciał... :!:
CHECK–IT
Dodano
18.09.2003 21:20:19
Jakości nie polepszysz... Taka jaka jest jakość obrazu tego bootscreena, taką jakość masz i koniec, tak samo jak z divx'ami :P
W.Axl Rose
O co ci chodzi? :)
Baldur's_Gate_II
Dodano
18.09.2003 21:14:22
Jak zrobic zeby okran botowania byl lepszej jakosci???
Cave
Dodano
18.09.2003 19:28:40
A ja nawet nie wiem jak to sie stało, byłem w szkolniectwie, przychodze wieczorem a tu mi z taką planszą wyskakuje. Sister mi powiedziała ze rano jak włączała komp to tez było, a wieczorem poprzednieg dnia siedziałem i spoko było, nic nie grzebałem i nie wiem czym to jest spowodowane, jakbyś mógł napisać jak to wyłączyć to był bym wdzięczny. Poprostu denerwuje mnie to źe musze kliknąć te okienko z profilem! A hasła to nie mam bo mi niepotrzebne:) No! to jakby sie dało coś zrobić to napisz mi
Dzięki z góry!
Pozdro!!!
Krzychooo
Dodano
18.09.2003 15:25:46
To Ty jeszcze pewnie uzywasz konta o uprawnieniach admina i to bez hasla ? :shock:

Wez no moze uzyj forumowej "szukaczki" i znajdz posty o automatycznym logowaniu do kompa.
EL NINO
Dodano
18.09.2003 02:08:26
No to teraz taka sprawa! wzięło mi sie właczyło logowanie . normalnie jak odpalałem kompa to sam sie ładował a teraz musze nacisnąć swój profil źeby sie załadoawał. tylko mój profil jest do wybrania i denerwuje mnie to ciagłe klikanie. jak to wyłączyć źeby byo tak jak wcześniej?
Pozdrawiam!
Krzychooo
Dodano
17.09.2003 23:35:36
Baldur's_Gate_II
Dodano:
10.09.2003 16:20:17
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2