Nowe Bootscreeny i wyglądy logowania (instalacja)
Witam, proszę o pytania :)
Odpowiedzi: 20
Stary, ściągneles sobie wygląd logowania:
1. Wejdz w tryb awaryjny
2. Wbij sie w folder system32
3. Usun plik logonui.exe
4. Z paczki rar'a wybranego loginsa wyciągnij plik logonui.exe
5. Wrzuc go do folderu system32
W przypadku bootscreen'ów to samo tylko źe plik nazywa się "ntoskrnl.exe"
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Baldur's Gate II is using Duron 1300mhz and 160mb of memory, and windows xp of course :D
Have some questions?
Look at #amd_good on your IRC (#amd_good is on IRCNet, EFNet, and poznan.irc.pl
1. Wejdz w tryb awaryjny
2. Wbij sie w folder system32
3. Usun plik logonui.exe
4. Z paczki rar'a wybranego loginsa wyciągnij plik logonui.exe
5. Wrzuc go do folderu system32
W przypadku bootscreen'ów to samo tylko źe plik nazywa się "ntoskrnl.exe"
Baldur's Gate II is using Duron 1300mhz and 160mb of memory, and windows xp of course :D
Have some questions?
Look at #amd_good on your IRC (#amd_good is on IRCNet, EFNet, and poznan.irc.pl
Baldur's_Gate_II:
A wiec tak :)
Wojt_as czy jak tam, nie jestem wszechmogący ;–)
Slayer – Bootscreen jest to co widzisz jak ci sie laduje windows, przy xp jest to
"Windows Xp Professional"
i takie ładujące sie kreseczki na dole :)
Polecam stronkę http://www.themexp.org tam znajdziesz bootscreeny i loginsy.
Apropo tego drugiego "wyglądy logowania" jak masz powiedzmy więcej niź jednego współuźytkownika, zmieniasz sobie wygląd tego :) normalnie masz takie niebieskie, a tam sobie zmieniasz, sciagnij sobie, dam instrukcje jak zainstalowac :)
[b]Mi mozesz powiedziec jak to za istalowac w jaki folder mam to wrzucic bo zabardzo niewiem posciagałem to na dyskacza i co dalej ??
Pozdrawiam
No dzięki. Zadziałało.... prawie :) :) :) :)
Faktycznie zniknęła plansza "zapraszamy" ale ze to zaczął sie pytać o hasło :) troche z kumplem niewiedzieliśmy jak zrobić źeby nie buczał o to hasło i w rezultacie stalo sie tak źe wykasowaliśmy przez przypadek mój profil :lol: A jeak juź tak miałem wszystko jak zaraz po zainstalowaniu stytemu bez zadnych ustawień ( bo mój profil poszedł sie paść :) ) to strzeliłe sobie GHOSTA i w szystko jest gites. No, ale sposób działał – "zapraszamy" nie było :D :D
Pozdrowionka!
Faktycznie zniknęła plansza "zapraszamy" ale ze to zaczął sie pytać o hasło :) troche z kumplem niewiedzieliśmy jak zrobić źeby nie buczał o to hasło i w rezultacie stalo sie tak źe wykasowaliśmy przez przypadek mój profil :lol: A jeak juź tak miałem wszystko jak zaraz po zainstalowaniu stytemu bez zadnych ustawień ( bo mój profil poszedł sie paść :) ) to strzeliłe sobie GHOSTA i w szystko jest gites. No, ale sposób działał – "zapraszamy" nie było :D :D
Pozdrowionka!
Programy suX! Najlepiej sie robi ręcznie :D
– – – –
Masz jakies problemy ze sprzętem?
Coś Ci nie działa?
Nie wiesz czegoś?
Zajrzyj na IRCA, kanał #amd_good
– – – –
– – – –
Coś Ci nie działa?
Nie wiesz czegoś?
Zajrzyj na IRCA, kanał #amd_good
– – – –
Lepiej uźyj do tego celu style xp albo logon loader
Nie, nie mam hasła na konto, i konto tez ma tylko jedne – swoje. w w tym trybie awaryjnym to sie da zrobic? jak tak to sprawdze i napisze czy sie powiodło :)
Hehe... wiem jak podmienic wygląd tego logowania...
Jesli nie masz hasła na konto, lub nie masz 2 kont,
mozesz usunąć plik "logonui" w trybie awaryjnym
Windows/System32/logonui
– – – –
Coś Ci nie działa?
Nie wiesz czegoś?
Zajrzyj na IRCA, kanał #amd_good :–)
– – – –
Jesli nie masz hasła na konto, lub nie masz 2 kont,
mozesz usunąć plik "logonui" w trybie awaryjnym
Windows/System32/logonui
– – – –
Coś Ci nie działa?
Nie wiesz czegoś?
Zajrzyj na IRCA, kanał #amd_good :–)
– – – –
Siemka!
Gdzieś tu na forum czytałem takiego fajnego posta jak zrobić zeby przy właczaniu kompa niepojawiała sie plansza "zapraszamy". i Kurde nie moge teraz tego znaleźć gdzie to było :) Wiecie moze jak to sie robi zeby to wyłaczyć?
Pozdrawiam!
Gdzieś tu na forum czytałem takiego fajnego posta jak zrobić zeby przy właczaniu kompa niepojawiała sie plansza "zapraszamy". i Kurde nie moge teraz tego znaleźć gdzie to było :) Wiecie moze jak to sie robi zeby to wyłaczyć?
Pozdrawiam!
NIe martw sie ! Ja podmieniłem screena i musiałem odnowa instalować windowsa! :(
NIe martw sie ! Ja podmieniłem screena i musiałem odnowa instalować windowsa! :(
siemka all znowu gdy podmieniłem nowe bootscreny i miałem je przez 3 dzionki potem znikły i tera nic nieda sie zrobić mam ten stary znowu jak zrobić aby znowu było ok :cry:
http://www.belchfire.net/~userxp/logonuibootrandomizer.zip
Jak masz getrighta, albo jakiś inny akcelerator ściagania to moźesz mieć problemy. Najlepiej go wyłącz na czas ściągania.
Jak masz getrighta, albo jakiś inny akcelerator ściagania to moźesz mieć problemy. Najlepiej go wyłącz na czas ściągania.
A moge prosić o bezpośredni bo ten cos mi sie wali:(
http://www.belchfire.net/~userxp/indexlbr.htm
Linka do progsa który zminia bootscreeny w windows xp bym chciał... :!:
Jakości nie polepszysz... Taka jaka jest jakość obrazu tego bootscreena, taką jakość masz i koniec, tak samo jak z divx'ami :P
W.Axl Rose
O co ci chodzi? :)
W.Axl Rose
O co ci chodzi? :)
Jak zrobic zeby okran botowania byl lepszej jakosci???
A ja nawet nie wiem jak to sie stało, byłem w szkolniectwie, przychodze wieczorem a tu mi z taką planszą wyskakuje. Sister mi powiedziała ze rano jak włączała komp to tez było, a wieczorem poprzednieg dnia siedziałem i spoko było, nic nie grzebałem i nie wiem czym to jest spowodowane, jakbyś mógł napisać jak to wyłączyć to był bym wdzięczny. Poprostu denerwuje mnie to źe musze kliknąć te okienko z profilem! A hasła to nie mam bo mi niepotrzebne:) No! to jakby sie dało coś zrobić to napisz mi
Dzięki z góry!
Pozdro!!!
Dzięki z góry!
Pozdro!!!
To Ty jeszcze pewnie uzywasz konta o uprawnieniach admina i to bez hasla ? :shock:
Wez no moze uzyj forumowej "szukaczki" i znajdz posty o automatycznym logowaniu do kompa.
Wez no moze uzyj forumowej "szukaczki" i znajdz posty o automatycznym logowaniu do kompa.
No to teraz taka sprawa! wzięło mi sie właczyło logowanie . normalnie jak odpalałem kompa to sam sie ładował a teraz musze nacisnąć swój profil źeby sie załadoawał. tylko mój profil jest do wybrania i denerwuje mnie to ciagłe klikanie. jak to wyłączyć źeby byo tak jak wcześniej?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!