nowa opcja na forum ??
wlasnie tak wpadlem na maly pomysl , lecz to nie jest oczywiscie ode mnie zalezne , lecz od "bogow" na forum , a mianowice czesto sie zdarza ze ktos potrzebuje jakiegos pliku , lecz ma klopoty z jego dostaniem , ale jakis uzytkownik go posiada ale nie ma jak zamiescic go (nie ma gdzie ) , wiec pomysl takie , ze phpBB (skrypt obslugujacy forum) moze obslugiwac upload plikow , wiec pomysl jest taki ze mozna by umieszczac pliczki wlasnie tu na forum (tylko nie wiem ile Kuba ma Quoty na servie)
Odpowiedzi: 4
The_judge:jestem za, ale czy da sie to zrealizowac od strony technicznej? np taka ewentualnosc przychodzi mi na mysl :
Jakis zlosliwec zdenerwowany na forum moze umiescic na nim duze pliki, lub b.duze obrazki itd.
Czy bedzie to mozna jakos kontrolowac?
oczywiscie jest ograniczanie objetosci pliczku
The_judge:jestem za, ale czy da sie to zrealizowac od strony technicznej? np taka ewentualnosc przychodzi mi na mysl :
Jakis zlosliwec zdenerwowany na forum moze umiescic na nim duze pliki, lub b.duze obrazki itd.
oczywiscie jest ograniczanie objetosci pliczku
A mi to jest obojętna, jak się coś takiego pojawi to będzie fajnie, a jak nie to cóź, teź się wytrzyma.
jestem za, ale czy da sie to zrealizowac od strony technicznej? np taka ewentualnosc przychodzi mi na mysl :