nowa karta grafiki
Moja obecna to saphire radeon 9600 xt, czy jest sens kupowania lepszej przy procku 1,98 ghz czy lepsza karta cos da przy takim procku, czy najpierw zastanowic sie nad zmiana procesora???
Odpowiedzi: 5
Sens jest, ja na swoim konfigu moźe jeszcze z pół roku spokojnie pouźywam, potem zmiana na s939 i PCI–E. Chociaź FEAR na pełnym maxie nie pójdzie mi płynnie – do tej gry trzeba dobrego procesora, sporo pamięci (2GB) i karty pokroju GF7800GTX źeby było płynnie. Myślę źe jak zainwestujesz w karte graficzną około 700–800zł to nie zawiedziesz się.
procesor sampron 2300+ podkrecony do 2600+ socket A(462 –pin OPGA), karta radeon 9600 xt
1 GB ram, far cry chodzi na najwyszych bez filtrowania i antylasingu dosc dobrze, ale gdy sie wlaczy to nie ma szans, a fear przy srednich w rozdzialce 800X600 sie strasznie tnie.chcialbym grac bez zaciec:(
1 GB ram, far cry chodzi na najwyszych bez filtrowania i antylasingu dosc dobrze, ale gdy sie wlaczy to nie ma szans, a fear przy srednich w rozdzialce 800X600 sie strasznie tnie.chcialbym grac bez zaciec:(
Tajemnica jest owiane jaki to procesor... No ale jak chcesz pograc w najnowsze gry dosc komfortowo to czeka Cie spory wydatek, bo sadze ze z wymiana procka,pojdzie tez do wymiany MoBo
To zaleźy co dla kogo jest najlepsze. W najlepsze dla mnie noźesz spokojnie grać.mruczus11:chcialbym pograc w najlepsze gry...
Noto nie obejdzie się bez wymiany i procesora i karty graficznej. IMO najpierw procesor.mruczus11:i w takie co dopiero nadejda. ram mam 1 gb.
chcialbym pograc w najlepsze gry i w takie co dopiero nadejda. ram mam 1 gb.
Strona 1 / 1