Noton Ghost 2003 i zmiana dyskow twardych

witam mam takie pytanko kiedys nagralem ghosta systemu ale od tego czasu zmienilem paktycznie wszystkie napedy zostala tylko stara nagrywarka teraz mam 1 hdd WD podczas nagrywania obrazu systemu mialem 2 dyski Segate i IBM na sgate byl system na ibm reszta ustrojstwa ostatnio zminilem dysk i probowalem odpalic ghosta z cd nistety nie udalo sie zdaje sie ze program cos tam wspominal ze nie moze znalesc 2 napedu czy to wlasnie na skutek zmiany dyskow twardych ?? czy musze miec idalnie taka sama koniguracje sprzetowa aby odpalic ghosta ?? jesli ni to jakl to zrobic wkaldam bootujace sie cd do napedu po chwili wola o wloznie cd z obrazem mam na to tylko pare sekund poniewaz program startuje stary system ale nawet jak zdaze wlozyc cd to i tak nic sie nie dzieje cos pisze ze z 2 napedem mu nie pasuje i startuje stary system co mozna zrobic w tej sprawie ?? nagrac nowy obraz czy da rade uzyc stary ??

Odpowiedzi: 1

Praktycznie to nic niepowinno sie stac jedynie sie spruje źe brak sprzentu zawsze moźesz dać usuń w menadzeźe
Darkman
Dodano
08.09.2004 21:58:28
Rysiek80
Dodano:
06.09.2004 10:42:03
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1