Notka do EL NINO

Wyobraźnia jest waźniejsza niź wiedza

P.S. Być inteligentnym to bardzo męczące

Drogi "MACZO", na nagrobku Ci napiszą to motto. Jesteś nudny. Proszę zmień juź "płytę". Ten tekst powtarzasz we wszystkich odpowiedziach. Przyjdzie czas i na Ciebie, kiedy o pomoc poprosisz. Znajdzie się ktoś kto Ci "nosa utrze" (udowodni Ci źe mało wiesz), będzie wstyd , duźy wstyd (uwierz mi – z samą inteligecją, którą się tak szczycisz i bez wiedzy daleko nie zajedziesz, bo samą mózgownicą niczego z niczym nie połączych logicznie jeśli zabraknie Ci odpowiedniej informacji). Więcej pokory, bo rozumu nie zjadłeś, zawsze trafi się ktoś lepszy od Ciebie. Jesteś (być moźe rzeczywiście) super inteligentny, jak narazie tylko w sprawach informatycznych, ale (jestem pewny) – nawalasz w wielu innych dziedzinach – idealni po prostu n i e i s t n i e j ą. I pamiętaj na koniec, nie potrzeba inwektyw źeby obraźać innych, Ty swoimi słowami często to robisz. Uwaźaj, byś nie "obudził" kiedyś i nie stwierdził, źe zabrakło Ci wiedzy (którą tak gardzisz). Moźe się wtedy okazać, źe jest za późno na "studiowanie" i "obudzisz się z ręką w nocniku", przy tym z nienajlepszą opinią innych o Tobie (bo przyjaciół w taki sposób nie zdobędziesz).
Życzę powodzenia

Odpowiedzi: 6

Heh – od razu napisze, źe to nie ja jestem tymi gośćmi, więc EL NINO nie musisz juź sprawdzać numerów IP piszącego :wink:

Faktycznie z EL NINO jest przedni specjalista w wielu dziedzinach powiązanych z informatyką, tego mu nie zabierzemy (do tego inteligencji równieź mu nie brakuje).

Jednak jak kaźdy, równieź EL NINO ma swoje wady i zalety jeśli chodzi o osobowość. Ale Polska to wolny kraj, dopóki nie jest zagroźona wolność drugiego człowieka nie ma powodu czepaić się kogokolwiek i gdziekolwiek.

Wiadomo, na forum są bardziej i mniej doświadczenia. Ja jestem przeciwinikiem mieszania z błotem tych drugich – chyba, źe przeginają i np. pytają się o coś co na forum było juź setki razy krok po kroku wyjaśniane. Nie ma usprawiedliwienia dla lenistwa. Jak ktoś nie widzi opcji szukaj, to pomylił forum z okulistą :twisted:

Niedługo (mam nadzieję – ja za parę dni będę do dyspozycji) ruszy pewien projekt, który z pewnością pomoźe osobom mniej wiedzącym odnaleźć się w realiach komputerów.

SLAY3R:
To jest podpis EL NINO i pojawia się w kaźdym poście, co oznacza to źe nie wklepuje on tego za kaźdym razem jak pisze post. Poza tym jak zechce to sobie zmieni.

I wszystko jasne...

:shock: Przykleić :?: No i po co... :?

POZDRAWIAM, Pawek.
Pawek
Dodano
12.01.2004 16:56:02
nie no, niektórzy to poprostu albo się bardzo nudzą albo nie mają źycia prywatnego poza netem i jak juź nie mają co z rękami robić to klepią tekie rzeczy.
Drogi GOŚCIU!!! jak masz problem to napisz jaki a tutaj jest wystarczająca ilośc osób źeby pomogła ci go rozwiazać. A takie bezpodstawne krytykowanie to wydaje się być nie na miejscu... :evil:
Krzychooo
Dodano
12.01.2004 16:31:50
Gość:
Wyobraźnia jest waźniejsza niź wiedza

P.S. Być inteligentnym to bardzo męczące

Drogi "MACZO", na nagrobku Ci napiszą to motto. Jesteś nudny. Proszę zmień juź "płytę". Ten tekst
powtarzasz we wszystkich odpowiedziach.

1. To jest podpis EL NINO i pojawia się w kaźdym poście, co oznacza to źe nie wklepuje on tego za kaźdym razem jak pisze post. Poza tym jak zechce to sobie zmieni.

2. EL NINO jest uwaźany za najlepszego specjalistę na forum. Jaki jest w innych dziedzinach niewiem, bynajmniej na forum komputerowym inne dziedziny się nie liczą.

3. Piszesz o tym źe EL NINO obraźa swoimi wyowiedziami. Gdzie? Kiedy? i Jak? Podaj przykłady.

4. Twoja wypowiedź tez jest obraźająca.

5. I do tego umieściłes ją nie w tym dziale co trzeba.
SLAY3R
Dodano
12.01.2004 15:14:19
Gość:
Drogi "MACZO",...ble, ble, ble...

He,he El NINO chyba wpadłeś komuś w oko :mrgreen: :lol:
Gość:
Ten tekst powtarzasz we wszystkich odpowiedziach...

I cóź w tym dziwnego? skoro tekst ten jest podpisem, pojawia się we wszystkich odpowiedziach. 8)
Gość 2:
niby forum jest po to aby pomoc lamerom...

A gdzie tu widzisz lamerów? :twisted:
Gość 2:
...pomyslcie czasami o tym

Gość:
samą mózgownicą niczego z niczym nie połączysz logicznie jeśli zabraknie Ci odpowiedniej informacji...

:lol:

UPDATE:
Fajny temat. Proponuję przenieść do działu "O wszystkim"...
Gagman
Dodano
12.01.2004 15:09:10
Ale sie gosc przejol WoW !
ReD
Dodano
12.01.2004 14:20:40
dobre ale to sie nie tyczy tylko do EL NINo ale i do innych moderatorów bo czsami naprawde przesadzaja niby forum jest po to aby pomoc lamerom ale zdarza sie czesto ta pomoc zamiast byc niesiona jest zamieniana na robienie sobie jaj – nie kazdy jest asem w inforamtyce ale bije was napewno na głowy w innej dziedzinie – pomyslcie czasami o tym
Anonymous
Dodano
12.01.2004 12:58:05
Anonymous
Dodano:
12.01.2004 12:23:42
Komentarzy:
6
Strona 2 / 2