Notka do EL NINO

Wyobraźnia jest waźniejsza niź wiedza

P.S. Być inteligentnym to bardzo męczące

Drogi "MACZO", na nagrobku Ci napiszą to motto. Jesteś nudny. Proszę zmień juź "płytę". Ten tekst powtarzasz we wszystkich odpowiedziach. Przyjdzie czas i na Ciebie, kiedy o pomoc poprosisz. Znajdzie się ktoś kto Ci "nosa utrze" (udowodni Ci źe mało wiesz), będzie wstyd , duźy wstyd (uwierz mi – z samą inteligecją, którą się tak szczycisz i bez wiedzy daleko nie zajedziesz, bo samą mózgownicą niczego z niczym nie połączych logicznie jeśli zabraknie Ci odpowiedniej informacji). Więcej pokory, bo rozumu nie zjadłeś, zawsze trafi się ktoś lepszy od Ciebie. Jesteś (być moźe rzeczywiście) super inteligentny, jak narazie tylko w sprawach informatycznych, ale (jestem pewny) – nawalasz w wielu innych dziedzinach – idealni po prostu n i e i s t n i e j ą. I pamiętaj na koniec, nie potrzeba inwektyw źeby obraźać innych, Ty swoimi słowami często to robisz. Uwaźaj, byś nie "obudził" kiedyś i nie stwierdził, źe zabrakło Ci wiedzy (którą tak gardzisz). Moźe się wtedy okazać, źe jest za późno na "studiowanie" i "obudzisz się z ręką w nocniku", przy tym z nienajlepszą opinią innych o Tobie (bo przyjaciół w taki sposób nie zdobędziesz).
Życzę powodzenia

Odpowiedzi: 20

Jak ktoś chce coś od El Nino, to prosze na PW. Takie dyskusje naprawde nie mają sensu.
Anonymous
Dodano
26.01.2004 17:22:16
mynajms:
...odczytał motto nijakiego el–nino...

:mrgreen:
mynajms:
...nie zachowuj się jak cieć( wchodzimy do unii )...

W unii teź muszą być ciecie (gospodarze domów) :lol:
Gagman
Dodano
26.01.2004 12:25:29
"gościu" ma poprostu kompleks niedowartościowanego buraka, kompleks ten wpłynołna jego zbryzganą zazdrością, szarą dopamine w biednym buraczanym mózgu,który z kolei odczytał motto nijakiego el–nino jako atak, przyjoł to motto jako adresat i buch!! :shock: w ten sposób moźna popaść w shizophrenie.

więcej tolerancji drogi kolego, nie zachowuj się jak cieć( wchodzimy do unii ) :arrow:
mynajms
Dodano
25.01.2004 22:47:06
Pawek:
Poza tym gdybym miał coś do EL NINO, to po pierwsze napisałbym to pod swoim nickiem, po drugie nie na tym forum...

a po trzecie na PRIVA :D :wink:
adiwww
Dodano
13.01.2004 22:17:25
tire:
Pawek:
Heh – od razu napisze, źe to nie ja jestem tymi gośćmi, więc EL NINO nie musisz juź sprawdzać numerów IP piszącego :wink:

POZDRAWIAM, Pawek.

Zawsze wiadomo,kto i skąd pisze. :lol:
I tu Gość jest anonimowy tylko dla userków.

No wiem o tym, dlatego od razu napisałem, co napisałem :lol: I to jest prawda. Poza tym gdybym miał coś do EL NINO, to po pierwsze napisałbym to pod swoim nickiem, po drugie nie na tym forum...
Pawek
Dodano
13.01.2004 21:24:42
tire:
Pawek:
Heh – od razu napisze, źe to nie ja jestem tymi gośćmi, więc EL NINO nie musisz juź sprawdzać numerów IP piszącego :wink:

POZDRAWIAM, Pawek.

No wiem o tym, dlatego od razu napisałem, co napisałem :lol: I to jest prawda. Poza tym gdybym miał coś do EL NINO, to po pierwsze napisałbym to pod swoim nickiem, po drugie nie na tym forum...
Pawek
Dodano
13.01.2004 21:24:42
Pawek:

POZDRAWIAM, Pawek.

tire
Dodano
13.01.2004 18:53:35
EL NINO:
neo340:
to zamykaj temat i po kłopocie
No prosze – nastepny "moderator" :mrgreen: .
a co się będę szczypał, raz zaszaleję :wink: zamykać ten temat bo tylko posty walą :lol: :lol: :lol:
neo340
Dodano
13.01.2004 01:02:05
neo340:
wiesz jaka u nas jest policja
własnie chodzi o to źe wiem...

The_judge:
Wtajemniczeni i tak wiedzą :)

neo340 – III stopień wtajemniczenia – zakres: działanie policji państwowej... :mrgreen:

Poza tym wszyscy przecieź wiedzą, źe:
The truth is out there
Gagman
Dodano
12.01.2004 22:23:36
neo340:
No prosze – nastepny "moderator" :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
12.01.2004 22:04:09
neo340
Dodano
12.01.2004 21:59:49
być moźe jest uczestnikiem a być moźe nie jest. To nie ma najmniejszego znaczenia, bo i tak nikt nie będzie ścigany za swoje poglądy. Ten ktoś chciał się wypowiedzeć anonimowo, to się wypowiedział anonimowo. Czy zabrakło mu odwagi ? Nie wiem, ale to nie jest waźne, dlatego uwaźam źe powinniście zakończyć dyskusję na temat czy to ktoś z "nas" czy nie ;)

Wtajemniczeni i tak wiedzą :)
The_judge
Dodano
12.01.2004 21:53:35
wiesz jaka u nas jest policja
własnie chodzi o to źe wiem :D :D :D :D
neo340
Dodano
12.01.2004 21:48:45
Ten goscio–user pokazal swoja niezakulturalna postawe.To jest nawet bardzo prawdopodobne, ze gosc jest userem.co to zglaszania to nie ma sensu.wiesz jaka u nas jest policja.To juz lepiej samemu wymierzyc sprawiedliwosc.
theboss78
Dodano
12.01.2004 21:43:29
Xior:
ty moźe tak a jemu mogło nie starczyć odwagi a mówie tak poniewaź ten"gość"
orientuje sie trochę w naszym forum więc albo jest tu częstym "gościem" albo to jeden z uczestników :!:
no teraz kumam, moźe i masz rację, ale jeźeli tak jest to on wredny jest :roll: :roll:

UPDATE
dzielnicowemu trzeba powiedzieć o nim :lol: :lol: :lol:
neo340
Dodano
12.01.2004 21:36:10
ty moźe tak a jemu mogło nie starczyć odwagi a mówie tak poniewaź ten"gość"
orientuje sie trochę w naszym forum więc albo jest tu częstym "gościem" albo to jeden z uczestników :!:
Xior
Dodano
12.01.2004 21:34:08
Xior:
mnie ciekawi tylko jedno jak to taki "gość"
to dlaczego wali tekst anonimowo zamiast pod własnym nickiem bo jestem więcej niz pewny źe to jeden z uczestników tego forum
któremu zabrakło odwagi :!:
na jakiej podstawie tak sądzisz??ja osobiście jakbym się na niego wqrwił to bym to oficjalnie powiedział, co mi moderator moźe zrobić jak nie łamie regulaminu. :lol: :lol: :lol:
neo340
Dodano
12.01.2004 21:28:05
mnie ciekawi tylko jedno jak to taki "gość"
to dlaczego wali tekst anonimowo zamiast pod własnym nickiem bo jestem więcej niz pewny źe to jeden z uczestników tego forum
któremu zabrakło odwagi :!:
Xior
Dodano
12.01.2004 21:20:04
Skoro "notka" do mnie, to i wypada odpowiedziec:

Gość:
Drogi "MACZO", na nagrobku Ci napiszą to motto.
Bede dazyl do tego, bo sa to, jesli tego nie wiesz, bardzo trafne slowa niejakiego A.Eisteina – "Wyobraznia jest wazniejsza niz wiedza". Czyz nie kolą w oczy niektorych ?
Gość:
Jesteś (być moźe rzeczywiście) super inteligentny, jak narazie tylko w sprawach informatycznych, ale (jestem pewny) – nawalasz w wielu innych dziedzinach – idealni po prostu n i e i s t n i e j ą.
Jasne ze nie istnieja i ja sie do nich zaliczam. Nie wiem nic np. na temat fizyki kwantowej, procesow chemicznych zachodzacych w watrobie, czy tez skladu atmosfery Fobosa, jesli takowa posiada.
Gość:
I pamiętaj na koniec, nie potrzeba inwektyw źeby obraźać innych ...
... ale nie kazdy lapie pewne sformulowania. Nie sadzisz ?
Gość:
Uwaźaj, byś nie "obudził" kiedyś i nie stwierdził, źe zabrakło Ci wiedzy (którą tak gardzisz).
Jesli posiada sie odrobine inteligencji, a tą, wedlug Twoich slow, prawdopodobnie posiadam, wtedy wiedza jest w zasiegu reki. Wystarczy po nia siegnac, gdy jest potrzebna.
Gość:
Życzę powodzenia
Ja oprocz powodzenia, zycze Ci wiecej wyobrazni. Naprawde jest pomocna.
EL NINO
Dodano
12.01.2004 21:05:34
Gość:
Wyobraźnia jest waźniejsza niź wiedza

P.S. Być inteligentnym to bardzo męczące

Drogi "MACZO", na nagrobku Ci napiszą to motto. Jesteś nudny. Proszę zmień juź "płytę". Ten tekst powtarzasz we wszystkich odpowiedziach. Przyjdzie czas i na Ciebie, kiedy o pomoc poprosisz. Znajdzie się ktoś kto Ci "nosa utrze" (udowodni Ci źe mało wiesz), będzie wstyd , duźy wstyd (uwierz mi – z samą inteligecją, którą się tak szczycisz i bez wiedzy daleko nie zajedziesz, bo samą mózgownicą niczego z niczym nie połączych logicznie jeśli zabraknie Ci odpowiedniej informacji). Więcej pokory, bo rozumu nie zjadłeś, zawsze trafi się ktoś lepszy od Ciebie. Jesteś (być moźe rzeczywiście) super inteligentny, jak narazie tylko w sprawach informatycznych, ale (jestem pewny) – nawalasz w wielu innych dziedzinach – idealni po prostu n i e i s t n i e j ą. I pamiętaj na koniec, nie potrzeba inwektyw źeby obraźać innych, Ty swoimi słowami często to robisz. Uwaźaj, byś nie "obudził" kiedyś i nie stwierdził, źe zabrakło Ci wiedzy (którą tak gardzisz). Moźe się wtedy okazać, źe jest za późno na "studiowanie" i "obudzisz się z ręką w nocniku", przy tym z nienajlepszą opinią innych o Tobie (bo przyjaciół w taki sposób nie zdobędziesz).
Życzę powodzenia
stylistycznie i z polotem powiedziane. :D
neo340
Dodano
12.01.2004 19:28:48
Anonymous
Dodano:
12.01.2004 12:23:42
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2