NOTATNIK
Czesc mam pytanko w jakis nie wyjasniony sposób stracił mi sie NOTATNIK w WIN–XP. Chciałbym powrucic do orginalnego notatnika jak moge to zrobic ??
Odpowiedzi: 14
a nie mówiłem :lol: trzeci post, zobaczcie, mówiłem ze wirusik 8)
Witam ponownioe mam juz sposób na notatnik :) z netu sciagnoł mi sie jakis Trojanek i mój MKS go ładnie usunoł ale z notatnikiem :(... A teraz najprostszy na swiecie sposób na powrut notatnika. Wstarczy isc do kumpla i skopiowac plik Notpad z C:WINDOWSsystem32 przyniesc na dyskietce i skopiowac u siebie w to samo miejsce i posprawie:)
Mi tez padl notatnik, a jest mi bardzo potrzebny do konfiguracji serwera w Q3 :p Co za tandeta....
Nie no to juz lepiej zeby sciagnal z neta – np tutaj
Normalnie go z plytki z windowsem zainstaluj. Tak jak SLAY3R pisze!
Próbowałeś wejść do dodaj/usuń programy–>dodaj/usuń składniki windows i tam go zaznaczyć na liście źeby zainstalowało. Jeźeli jest zaznaczony, źe jest zainstalowany to odinstalować i zainstalować ponownie.
matijas:ja myśle ze mozesz zyc bez notatnika 8)a od czego masz wordpada??? jest tak samo do dupy jak notatnik :D
Oj nie zgodze się z tobą. Notatnik ROXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
www.programy.onet.pl tam znajdziesz notatnik
ja myśle ze mozesz zyc bez notatnika 8)a od czego masz wordpada??? jest tak samo do dupy jak notatnik :D
Dokładnie jakis Trojanek sie wkradł i przy usuwaniu MKS–em notatnik przeszedł w stan spoczynku he he
Dokładnie jakis Trojanek sie wkradł i przy usuwaniu MKS–em notatnik przeszedł w stan spoczynku he he
heh dziwne. a nie usuwales czegos przypadkiem :?: a moze jakiś wirusik :lol:
Poprostu sie stracił , skruty nie działaja niema elementu docelowego i oczywiscie nie moge otworzyc nic w notatniku
heee??? Co się stało ??? Notatnik ci się popsuł ??
Napisz troche dokładniej.
Napisz troche dokładniej.
Strona 1 / 1