Norton

Nie chcialem wszystkiego umieszczac w jednej wiadomosci wiec pisze ta! :) Otoz, mam bardzo dziwny problem, jak wysylam poczte to Norton Antywir skanuje mi wysylke! Ale zeby bylo smieszniej to ja nie instalowalem Norton Antywira! mam tylko Firewalla Nortona!Pojawia sie takie okienko Symantec i pokazuje procent zaawansowanie skanowania! Ale o co chodzi??
Maderos.

Odpowiedzi: 6

Wlasciwie juz nie wiem o co chodzi? Odznaczylem te podpunkty i juz mi nie skanuje! Ale to jest jakies nielogiczne! Bo to tylko wylacza w trayu i takie okienko pokazujace stan skanowania! ale jak to odznaczylem to tak jakby nie skanowal! Puscilem dosyc duzy plik i tak jakby dziala! Ale moze komus jeszcze chce sie to sprawdzic?Tak na przyszlosc.
Maderos.
Maderos
Dodano
18.11.2002 15:25:17
Moźe ci kablówka w pakiecie programowym zaserwowała albo niewiem juź sam co za czort :evil:
raja
Dodano
18.11.2002 15:19:07
Znalazlem w ustawieniach tego Norton Firewalla! I jest cos takiego jak zakladka e–mail! Ale tylko dwa podpunktyi to takie ze nic nie wnosza do sprawy! Tray icon i Progress indicator!I to wszystko ! Pliz jak wylaczyc do "durne" skanowanie Nortonem! Mam NOD32! To chyba mi wystarczy?
Maderos.
Maderos
Dodano
18.11.2002 14:54:23
No ja wiem ze ma! Ale ja go nie instalowalem!To tak jakby Norton Firewall(2003) sam sobie zaunstalowal pewne skladniki antywira ale nie calego bo w programie nie mam nawet sladu! Mam poczte na wp.pl i u siebie w kablowce !
Maderos.
Maderos
Dodano
18.11.2002 13:33:07
A moźe jednak ma.
SLAY3R
Dodano
15.11.2002 19:34:36
Ja mam Nortona w pakiecie Norton SystemWorks 2003 i oczywiście sprawdza pocztę wchodzącą i wychodzącą i to wszystko moźesa ustawić w opcjach Nortona (te ustawienia są domyślne)
Sprawdzanie wychodzącej poczty uwaźam za potrzebne bo obciach wysłać komuś jakies gówno (wiruska) :evil: .
A co do firewalla Nortona to jeśli mnie pamięć nie myli posiada on antywira w pakiecie.
raja
Dodano
15.11.2002 18:03:32
Maderos
Dodano:
15.11.2002 16:55:59
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1