Norton ustawienia
Nie wiem dlaczego w nortonie wylaczyla mi sie opcja "Auto Protekt" i w trayu nie pojawia sie ta ikonka i nie wiem co zrobic tym bardziej ze nie moge jej wlaczyc w opcjach za kazdym razem jak zaznacze i klikne oki to zaznaczenie znika i norton nie dziala moze ktos wie jak to poprawic by bylo dobrze.Pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
Nie jest to zadna kara tylko jak zaznaczalem opcje to potem powinienem kompa zrestartowac i dopiero wtedy zaczelo dzialac chciaz po prawdzie to nie wiem dlaczego bo za pierwszym razem to dzialalo bez restartu. Pozdrawiam
Rebe ma dobrą pamięć :wink: ,
Dodam tylko źe to moźe być takźe kara za uźywanie softu niewiadomego zródła na co Symantec potrafi być czuły.
Dodam tylko źe to moźe być takźe kara za uźywanie softu niewiadomego zródła na co Symantec potrafi być czuły.
Niedawno było, a przynajmniej tak mi się majaczy.
Jest duźa szansa, źe Ci robactewo w szkodę wlazło – sprawdzić i wyczyscić czymś z zewnątrz i o ile nie da rady naprawić programu to go w cąłości odinstalować i dopiero wgrać ponownie.
Jest duźa szansa, źe Ci robactewo w szkodę wlazło – sprawdzić i wyczyscić czymś z zewnątrz i o ile nie da rady naprawić programu to go w cąłości odinstalować i dopiero wgrać ponownie.
Strona 1 / 1