Norton System Works 2006

Cześć jakieś czas temu zainstalowałem sobie Nortona 2006 . Początkowo nie miałem z nim kłopotów oczywiście podałem klucz przy instalacji i potem go aktywowałem, ale po jakimś czasie coś sie porobiło i znowu prisi mnie o podanie klucza aktywującego ale jak podaje ten sam to mi wyskakuje źe to nie ten i nie wiem o co chodzi. Jak odinstalowałem nortona i potem go zainstalowałem spowrotem to wyskakiwał ten sam błąd. Moźe wiecie o co chodzi. Mam nadzieje źe mi pomoźecie rozwiązać ten problem z góry dzieki za wszelką pomoc.

Odpowiedzi: 2

Ponczeq:
Jak to piracki klucz do niego to mozna to jakoś załatwić. Sprobuj z rejestru powyrzucać wszelkie pliki po odinstalowaniu nortona z nazwami symantec lub norton – jak wszystko wyrzucic to zainstaluj wtedy ponownie – moze to pomoze, a jak nie to sprobuj jakiegos innego klucza(moze masz podlaczony internet podczas instalacji). 8)

Co do pierwszej części odpowiedzi to nie wiem jak sie dostać do tego rejestru moźe mi pomoźesz a podczas instalacji mam odłącząny internet. A jak prubuje jakiś inny klucz to wyskakuje mi, źe klucz jest nieprawidłowy. Tak samo gdy ostatnio sformatowałem kompa i zainstalowałem nortona spowrotem to uźyłem inny klucz i po 3 miesiącach uźytkowania znowu mi sie wyłączył i pisało źe jest nieaktywowany.
hubert_p
Dodano
19.04.2006 16:21:49
Jak to piracki klucz do niego to mozna to jakoś załatwić. Sprobuj z rejestru powyrzucać wszelkie pliki po odinstalowaniu nortona z nazwami symantec lub norton – jak wszystko wyrzucic to zainstaluj wtedy ponownie – moze to pomoze, a jak nie to sprobuj jakiegos innego klucza(moze masz podlaczony internet podczas instalacji). 8)
Ponczeq
Dodano
19.04.2006 15:38:02
hubert_p
Dodano:
18.04.2006 22:38:53
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1