Norton System Works 2005 instalacja
Bardzo proszę o pomoc !
Mam zainstalowany Norton System Works 2004 Professional. Chciałem jednak zainstalować NSW 2005.
Juź kilkakrotnie po włoźeniu dysku z programem i zainicjowaniu instalacji pokazuje się komunikat o pomyślnym zainstalowaniu CoBrandedProductName i polecenie wyjęcia płyty. Następny komunikat informuje o braku jakiegoś pliku w C:Program FilesNorton SystemWorksCfgWiz.exe.
Instalacja zostaje przerwana. Co mam zrobić? Z góry dziękuję za instrukcję instalacji.
Mam zainstalowany Norton System Works 2004 Professional. Chciałem jednak zainstalować NSW 2005.
Juź kilkakrotnie po włoźeniu dysku z programem i zainicjowaniu instalacji pokazuje się komunikat o pomyślnym zainstalowaniu CoBrandedProductName i polecenie wyjęcia płyty. Następny komunikat informuje o braku jakiegoś pliku w C:Program FilesNorton SystemWorksCfgWiz.exe.
Instalacja zostaje przerwana. Co mam zrobić? Z góry dziękuję za instrukcję instalacji.
Odpowiedzi: 2
Odinstalowałem poprzez polecenie z płyty instalacyjnej NSW2005. Niestety poźniej nie czyściłem rejestru.
a próbowałeś
– odinstalować SW2004
– przeskanować rejestr 'czyścicielem rejestru'
– zainstalować SW2005
oczywiście po odinstalowaniu i po zainstalowaniu restarty komutera są potrzebne
– odinstalować SW2004
– przeskanować rejestr 'czyścicielem rejestru'
– zainstalować SW2005
oczywiście po odinstalowaniu i po zainstalowaniu restarty komutera są potrzebne
Strona 1 / 1