Norton System Works 2003
Kurna, musze stwierdzic, ze moja cierpliwosc do XPeka sie powoli konczy... Ale do rzeczy:
1. Instaluje NSW2003
2. Restartuje kompa
3. Po instalce NSW2003 Windows strasznie dlugo sie laduje...
4. I w dodatku nie ma internetu (laczy sie, ale nie wchodza zadne strony itp.)
W NSW2002 wszystko chodzi w porzasiu, a z 2003 niet! No i co ja mam zrobic do ch... ???
1. Instaluje NSW2003
2. Restartuje kompa
3. Po instalce NSW2003 Windows strasznie dlugo sie laduje...
W NSW2002 wszystko chodzi w porzasiu, a z 2003 niet! No i co ja mam zrobic do ch... ???
Odpowiedzi: 20
Pytanie podstawowe....gdzie?
W dziale Programy,są "Strony z programami".Podane są tam adresy stron m.inn.z crackami i programami.
W dziale Programy,są "Strony z programami".Podane są tam adresy stron m.inn.z crackami i programami.
To gdzie mogę znaleźć wersję 2003 PC–Cillin i jakiegoś cracka? Z góry wielkie dzięki :D
Jest dobry.Ma wbudowanego firewalla.Ale wersja 2002 niezbyt dobrze współpracuje z WinXP.
A juź wersja 2000 zupełnie psuje WinXP,bo nie jest do niego przystosowana :!:
Lepsza jest wersja 2003,mająca badania do zgodności z WinXP oraz przyzwoitą wykrywalność.
Tzn.90,59% wykrywalności.
8)
Lepsza jest wersja 2003,mająca badania do zgodności z WinXP oraz przyzwoitą wykrywalność.
8)
Jest dobry.Ma wbudowanego firewalla.Ale wersja 2002 niezbyt dobrze współpracuje z WinXP.
8)
8)
8)
8)
Moźe odbiegnę troche od tematu, a moze nawiaźe :) ale co śądzicie jako znawcy tematu o PC–Cillin 2000 albo innej wersji tego antywirusa?
POZDRAWKI
POZDRAWKI
Jeźeli mimo wszystko podejrzewasz u siebie wirusa,to proponuję odinstalować NAV,zainstalować Avast!4 Professional jako demo 60 dni,uaktualnić,wejść w opcje,otworzyć Schedule Boot–Time Scan w którym zaznaczyć wszystkie okienka, nacisnąć OK.Komputer zrestartuje i przeskanuje dyski bez otwierania Windows.Dobra droga do uniknięcia reinstalacji,więcej niź pewna przy normalnym scaningu.
Poza tym,niektóre trojany i wirusy potrzebują koniecznie do dalszego rozwoju obecnosci spyware.Zainstaluj Ad–Aware 6,przeskanuj,wywal robale.
Pozdrawiam. 8)
Poza tym,niektóre trojany i wirusy potrzebują koniecznie do dalszego rozwoju obecnosci spyware.Zainstaluj Ad–Aware 6,przeskanuj,wywal robale.
Pozdrawiam. 8)
EL ZAQRKA:Nie uzywam tego, ale moze powinienes sprawdzic w opcjach czy czasem nie masz gdzies zaznaczone cos w stylu sprawdzania przy starcie systemu, rejestru, sektora rozruchowego, itp. Moze niepotrzebnie cos zaznaczasz przy instalacji ?stahumir:3. Po instalce NSW2003 Windows strasznie dlugo sie laduje...
Z Nortona tylko Antywirusa uźywam i podzielam pogląd,źe na domowym komputerze nie ma sensu instalki całego pakietu.. Jak jest nachrzanione w systemie .. E moim zdaniem wyrzucić winde i od nowa ją
Anty wirus Dobry łapie..
Format dysku nie zawsze wygoni wirusy chyba źe format LO (niedoświadczonym nie ruszać moźna uszkodzić dysk
POzdrawiam,,!!
Nie uzywam tego, ale moze powinienes sprawdzic w opcjach czy czasem nie masz gdzies zaznaczone cos w stylu sprawdzania przy starcie systemu, rejestru, sektora rozruchowego, itp. Moze niepotrzebnie cos zaznaczasz przy instalacji ?stahumir:3. Po instalce NSW2003 Windows strasznie dlugo sie laduje...
Nie mam wirusa bo formatowalem wczoraj dysk, poza tym u kupmla dziala ok z tej samej kopii.
Poza tym uwaźam,źe sprawdzone informacje ma nasz kolega Aligator.Popros go o pomoc na PW.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ja ylko podsówam propozycje :wink: Mozę to jakiś bug,ale napewno coś blokuje. Sprawdź wszystko związane z siecią. Xpekowy firewall (wiem, sam z siebie nie odpali się, ale jest złośliwość źeczy martwych). Odinstaluj nortona, i zobacz czy jedzie szybko czy wolno. :)
Nie ten objaw,choć Lezio chyba blisko.To jest coś z blokadą IE przez antywira....Miałem to szczęście z McAffe 7.Wszystko OK a netu – niet.
Moźe masz jakiegoś wira lub inne świństwo?
NSW nie ma firewalla.
Ja myślę,źe masz konflikt programowy.NSW ma antywira.Moźe ty juź masz innego w sys?
Ja myślę,źe masz konflikt programowy.NSW ma antywira.Moźe ty juź masz innego w sys?
Firewall z nsw?
Koles przegrywal Alcoholem 120%, ale nie sadze, zeby to mialo jakis wplyw na dlugie ladowanie XPeka i brak netu...
FRAYER został właśnie relegowany z Forum.
Decyzje podjał KUBA :D
Decyzje podjał KUBA :D
aligator kto by sluchal frayera :?: :?: :?:
FRAYER:PS. Z NSW sa problemy, dlatego nie polecam Ci tego pakietu w wypadku korzystania z systemu z serii NT. Jest on przydatny dla 9x, ale w np. XP nie dziala polowa funkcji – przyklad, sprobujcie sobie uruchomic
Speedisk na partycji NTFS.
ale bzdury, ja mam NSW na dwóch systemach, 2xXP jeden na fat drugi na ntfs, źadnych problemów, ty zresztą masz inny cel do osiągnięcia na tym forum i nie dawaj glupich rad bo jeszcze cię ktoś posłucha...