Norton Prersonal Firewall 2003
Na altavista cracka niet. Jakby ktoś gdzieś widział niech podeśle linka. A moźe nie ma szans. Uźywa ktoś to.
Odpowiedzi: 9
tire:Facet ma 17 postów,i chyba tylko o treściach jw.
mam malo postow... bo nie chodze i nie pieprze 3 po 3 tylko po to zeby sobie posty nabijac.... niektorzy moze tak robia... ale nie ja
Facet ma 17 postów,i chyba tylko o treściach jw.
Chodziło mi oczy wiście o astalaviste tylko literówkę walnełem, co to p2p to wim, ale nigdzie nic po prostu nie znalazłem, moźe miałem mało szczęścia i nikt nigdzie nie dał odpowiedzi dlatego kulturalnie spytałem i widze źe dostałem kulturalne odpowiedzi a zwłaszcza jedną dzięki ci o wielki Neo_x, aleź ty gościu jesteś cool.
Neo_x:malo jest programow p2p?????!!!!! ale qrwa lamerstwo... sory ale nie mam dzisiaj humoru
A czy wziąłeś pod uwagę to źe kozakz moźe nie mieć moźliwości ściągnięcia progsu za pomocą p2p (bo admin sieci zablokował porty). Albo to źe jest on niedoświadczonym uźytkownikiem i nie wie co to p2p.
A ty odrazu z "q***a lamerstwem" wyskakujesz.
Poszukaj na:
www.trinsic.org/index.php?t=65&n=0
www.zefirek.hg.pl
Pozdrawiam.
www.trinsic.org/index.php?t=65&n=0
www.zefirek.hg.pl
Pozdrawiam.
malo jest programow p2p?????!!!!! ale qrwa lamerstwo... sory ale nie mam dzisiaj humoru
Zdecydowanie polecam NIS 2003. 8)
ja uzywam Norton Interet Security 2k3. Widzialem go ostatnio na DC, wiec jak jestes zaintereoswany to tam na pewno go znajdziesz
Poszukaj na www.google.pl
A na www.astalavista.com szukałeś?
A na www.astalavista.com szukałeś?
Strona 1 / 1