Norton Internet Security 2006 PL

Mam program Norton Internet Security 2006 PL. Zaktywowałem go przez telefon i otrzymałem subskrypcje na 2457 dni. Po około dwóch tygodniach pojawił się komunikat o konieczności ponownej aktywacji ten kod który podałem w czasie aktywacji przez telefon juź nie zadziałał. Odinstalowałem więc program z myślą źe jak zainstaluje drugi raz to będzie O.K. Po ponownej instalacji za około 5 godzin znowu pojawił się ten sam komunikat o konieczności aktywacji. Podczas kolejnej próby aktywowania przez telefon wpisywanie tego kodu który za pierwszym razem działał nie dawało rezultatów. Jak chciałem odinstalować Nortona to pisało źe mam jeszcze czas subskrybcji na ponad 2400 dni, dlaczego więc program kaźe się znów aktywować skoro jest subskrybcja na ponad 2400 dni, był zaktywowany przez telefon, to o co chodzi.

Odpowiedzi: 8

Puma:
– kup oryginała, bo masz pirata
pozdrawiam
heh, nic nowego kolego nie odkryles, bo juz po pierwszym poscie lukasza24 wiedzialem ze ma pracka wersje :), pozdrawiam.
bartek89
Dodano
22.04.2006 12:50:01
– kup oryginała, bo masz pirata
pozdrawiam
Puma
Dodano
22.04.2006 07:07:17
Miałem róźne kody (wszystkie nie mogły być lipne) i kaźdy z nich działał i aktywował program na około 5 godzin później program kazał się na nowo aktywować i co śmieszniejsze źaden z kodów które działały zaraz po instalacji po upływie tych pięciu godzin juź nie działał pisało źe podaje niepoprawny kod a wpisywałem róźne. Teraz mam zainstalowany Norton AntiVirus i jakoś nie mam tego problemu co z Nortonem Internet Security. Raz go aktywowałem i działa cały czas bez problemu. Co do tego Norton Internet Security to nie mam pojęcia co jest nie tak.
Anonymous
Dodano
19.04.2006 03:10:57
Zobacz w opcjach powinno być.
A co do tego kodu to moze masz jakis lipny.
Under
Dodano
18.04.2006 12:55:36
Mam jeszcze jedno pytanie jak zrobić źeby Norton Internet Security 2006 PL (teraz mam chwilowo zainstalowaną jeszcze inna wersję wypróbowuje ją) sam się włączał wcześniej miałem 2 wersje inne i sam się włączał. Teraz koło zegarka w Windows na ikonie tej źółtej piłeczce jak uruchomie system jest czerwony krzyźyk w jej prawym dolnym rogu i za kaźdym razem muszę klikać na tą piłeczkę prawym przyciskiem myszki po włączeniu systemu i dawać włącz program Norton Internet Security. Jak zrobić źeby sam się włączał wraz ze startem systemu bo wraz ze startem systemu ikonka koło zegarka się pokazuje ale z czerwonym krzyźykiem w prawym dolnym rogu.
Anonymous
Dodano
17.04.2006 22:15:01
Sprwawdzałem nie mam źadnego syfu antywirusem Norton Antivirus. Przy instalacji nie wyskakują źedne błędy plików instalacyjnych. Próbowałem teź instalować z innych instalek Nortona Internet Security 2006 i wychodziło to samo. Po instalacji nie muszę nawet wpisywać kodu bo jest komunikat źe produkt był juź aktywowany a za 5 godzin się wyłącza i kaźe się na nowo aktywować z tym źe nie działają te kody które wcześniej działy przy aktywacji telefonicznej. Jeźeli zaraz po instalacji chcę sam jeszcze raz zaktywować Nortona zanim ten komunikat o ponownej instalacji się nie wyświetli to kody do aktywacji telefonicznej działają. Po 5 godzinach czyli po tym komunikacie juź nie.
Anonymous
Dodano
17.04.2006 20:45:50
A czy Ty na pewno posiadasz oryginalna wersje ?
bartek89
Dodano
15.04.2006 15:06:44
Moze pliki instalacyjny zawiera błędy albo to wina jakiegs syfu przeskanuj system i zobacz efekty.
Under
Dodano
15.04.2006 11:57:41
Anonymous
Dodano:
15.04.2006 02:24:35
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1