Norton Internet Security 2005
Mam problem z zintegrowanym w Internet Security – Noton Antivirus. Pisalem juz do producenta ale otrzymalem od nich laiczna odpowiedz i pomyslalem ze moze mi ktos tutaj pomoźe :)
Otoz w nowej wersji dodane jest klika nowych opcji w kazdym z programow (NIS. NAV...). Jak podaje wydawca programu Internet Security w Antywirusie w nim zintegrowanym jest dołaczona nowa opcja: "Internet Worm Protection", lecz ja jej nie mam, a jak sama nazwa mowi jest ona przydatna. Obejrzalem screen z poszczegolnej aplikacji Antywirusa i tam ta opcja jest (prosze sobie porównać z poniźszym screenem). Moje pytanko do tych, ktorzy juz maja stycznosc z NIS 2005, czy jak wejdziecie w zakladke Norton Antywirus, to czy na liscie macie ową opcję dla polskiej wersji ?
prosze o pomoc, poniewaz mam obawy co do korzystania z tej nowej wersji...
Otoz w nowej wersji dodane jest klika nowych opcji w kazdym z programow (NIS. NAV...). Jak podaje wydawca programu Internet Security w Antywirusie w nim zintegrowanym jest dołaczona nowa opcja: "Internet Worm Protection", lecz ja jej nie mam, a jak sama nazwa mowi jest ona przydatna. Obejrzalem screen z poszczegolnej aplikacji Antywirusa i tam ta opcja jest (prosze sobie porównać z poniźszym screenem). Moje pytanko do tych, ktorzy juz maja stycznosc z NIS 2005, czy jak wejdziecie w zakladke Norton Antywirus, to czy na liscie macie ową opcję dla polskiej wersji ?
prosze o pomoc, poniewaz mam obawy co do korzystania z tej nowej wersji...
Odpowiedzi: 5
Norton System Works to pakiet Symantec'a w skład którego wchodzi m.in. Norton Antivirus. Mam go w wersji 2004, ale ostatnio usunąłem z niego antywira i zainstalowałem wersję antywirusa 2005. W skład NSW wchodzi tylko antywirus bez firewalla ( tego instalowałem osobno z Norton Internet Security 2004 ). A to źe system works jest 2004 a antywir z 2005 w niczym nie przeszkadza – integrują się tak samo w całość. NAV 2005 jakoś mi mniej kompa muli, wydaje mi się źe w końcu tego Nortona troche poprawili. 2004 był beznadziejny, co chwila jakieś dziwne komunikaty – a to plik taki czeka na skanowanie, a to siaki...
no to jesli jest Antywirus juz w Work'sie to czemu sie tam ppjawil w wersji 2005, a System Works jest z 2004... ?
w system worksie jest sam antyvirus bez firewalla i inych takich
dzieki, a moesz mi powiedziec czy w tym system works juz byl antywirus i internet security czy musiales to osobno dograc?
U mnie wygląda to tak jak na załączonm obrazku. Wtdaje mi się, źe zapora pełni funkcję blokowania robali i stąd taki komunikat u mnie... Poszukaj w firewallu, czy nie ma czegoś takiego. Trudno powiedzieć coś więcej..
Strona 1 / 1