Norton Internet Security 2003 i ciagle proby wlamania na kom
Norton Internet Security 2003 i ciagle proby wlamania na kompa co pare minut ikona na pasku internet security pokazuje ze ktos prubuje sie wlamac do mojego kompa za pomoca trojana czy to mozliwe zeby tak czesto sa to rozne miejsca na swiecie kilka z USA pare GB i raz z ... Afryki :) serio :) i nawet jakis ziomal z Poznania cos kombinował czy moze program sie myli lub ma cos innego na mysli ?? czy ktos mial podobny problem ??? naszczescie program blokuje te adresy IP i ich wlamy sa bezskuteczne a moze to nie wlamy ??
prosze o odpowiedz dzieki
prosze o odpowiedz dzieki
Odpowiedzi: 7
ja tęź mam to samo.
mi teź sie coś takiego dzieje
Niepotrzebnie dodales te obrazki z tracerta, bo wystarczylyby takie jak jpg nr 4. Na nim widac, ze ktos skanuje siec Netbusem a to w zasadzie jest norma :wink: . Nic Ci nie grozi dopoki na Twoim dysku nie znajdzie sie Netbus i dopoki Norton blokuja takie polaczenia. Tak wiec mozna powiedziec ze ktos Cie "atakuje".
tak jak pisalem nowe screny z nocki
niezmiescilo sie czy co musialem dodac po wyslaniu poprzedniej :) ale na tym jpg marudzi cos o trojanie :) niekumam engielskiego zabardzo a niechcialo mi sie tego tlumaczyc :)
pozdrawiam
pozdrawiam
daje screny ale niema teg pierwszego okna z info o trojanie acz dalem inne z podobnym info do rana napewno znowu bedzie troszke nieudanych prob wiec jak bedzie trojan to dodam i tego screna
dzieki za wszelkie info na ten temat niewiem czy to jakies wlamy czy cos normalnego :)
ocence i odpowiedzcie :)
pozdrawiam
dzieki za wszelkie info na ten temat niewiem czy to jakies wlamy czy cos normalnego :)
ocence i odpowiedzcie :)
pozdrawiam
Wrzuc tutaj kawalek tego loga z Nortona, bo na odleglosc to tylko Kaszpirowski pomaga.
Strona 1 / 1