norton internet secunity 2005(help)
norton internet secunity 2005 i jakims cudem blokuje mi on idostep do internetu. wiedz jak mam zrobicz zeby mi nieblokowal tego internetu.???????
Odpowiedzi: 5
[quote="Rebe"]nie martw się jednak EL NINO stwierdził, źe za jaki tydzień moze się za Ciebie przez instrukcje przekopie i podjedzie wszystko ustawić – o ile bedzie Mu po drodze.
podziekuj odemie EL NINO iz zainteresowal sie tak mojim problemem i powiedz mu zeby wstawil na forum to co czeba (czyli dzie w tym programie mozna odblokowac tem internet)i git. :D :D :wink:
podziekuj odemie EL NINO iz zainteresowal sie tak mojim problemem i powiedz mu zeby wstawil na forum to co czeba (czyli dzie w tym programie mozna odblokowac tem internet)i git. :D :D :wink:
jaczek – przykro mi , w imieniu tak moim jak i EL NINO, z którym sprawę skonsultowałem, ale ja w ogole nie uźywam tego prgramu, a obaj z wymienionym mamy w zwyczaju, źe przed "zabawą" z jakimś programem czytamy informacje o nim i w nim zawarte.
nie martw się jednak EL NINO stwierdził, źe za jaki tydzień moze się za Ciebie przez instrukcje przekopie i podjedzie wszystko ustawić – o ile bedzie Mu po drodze.
PS.
To idź, gusioo, do urologa zamiast to rozgłaszać na forum.
nie martw się jednak EL NINO stwierdził, źe za jaki tydzień moze się za Ciebie przez instrukcje przekopie i podjedzie wszystko ustawić – o ile bedzie Mu po drodze.
PS.
To idź, gusioo, do urologa zamiast to rozgłaszać na forum.
jaczek:mogl bys napisac jak mam skonfigurowac ,bo tego programu wogle nieznam???
W necie szukaj.
@Rebe – Mi źwieracz puscił :(
mogl bys napisac jak mam skonfigurowac ,bo tego programu wogle nieznam???
Skonfigurować poprawnie.
Jedyny cud to ten, źe czytających takie posty, jak Twój, szlag nie trafia.
Jedyny cud to ten, źe czytających takie posty, jak Twój, szlag nie trafia.
Strona 1 / 1