norton ghost 2005

czytalem opis poprzednich wersji norton ghost jednak nie mam pojecia jak przywrocic obraz w wersji 2005 tworze obraz n dysku i prosze mi powiedziec jak stworzyc dyskietke startowa bym mogl przywrocic ten obraz koljne pyutanie to czy automatycnzie sformatuje mi partycje systemowa.. no i najwaznbiejsze dos nie widzi mojhego dysku sata czy uda mi sie p[rzywrocic system z dysku czy jednak bede musial stworzyc plyte bootowalna hmm wlasnie rzyszlo mi do glowy ze nie widzialm opcji stworznia tej dyskietki bo mam spalona stacje i jest odlaczona ..kolejne pytanie to czy przywracajac dysk z poziomu windows moja partycja bedzie wygladala fokladnie jak obraz bs smieci ktore na niej mam czyli czy ja sformatuje njpierw co wydaje mi si raczje niemozliwe..pozdrawiam

Odpowiedzi: 2

kiedy wreszcie zacznie ktos dokladnie czytac ile juz dalem postow i nic sie nie dowiedzalem jak jest trudniejsze pytane odpowiadacie na glupoty .....patrzylem na forum podobne jest ale dotyczy wersji 2002 w moim poscie bylo wiecej pyutan ktore wyjasnialy czemu tamte pytania nie podpowiiedza mi nic.....
michalf84
Dodano
19.04.2005 23:54:39
Bardzo podobny temat juź jest, jest tam duźo odpowiedzi na twoje pytania
miniq
Dodano
19.04.2005 23:19:28
michalf84
Dodano:
19.04.2005 22:30:54
Komentarzy:
2