Norton Ghost 2003 co i jak , krok po kroku !!!
Witam!!!
Jestem tu nowy i proszę was o wskazówki jak tym programem jak w temacie:
1. Jak się nim posługiwać krok po kroku jak chcę zrobić lustro partycji systemowej (nie wiem czy dobrze to napisałem)
2. Jak naleźy postępować krok po kroku gdy chce sobie zamiast instalacji systemu z płyty zrobić to z tego utworzonego lustra. Czy trzeba formatować partycję?
Wyjaśnijcie Mi to proszę. Z góry dziękuję !!!
Jestem tu nowy i proszę was o wskazówki jak tym programem jak w temacie:
1. Jak się nim posługiwać krok po kroku jak chcę zrobić lustro partycji systemowej (nie wiem czy dobrze to napisałem)
2. Jak naleźy postępować krok po kroku gdy chce sobie zamiast instalacji systemu z płyty zrobić to z tego utworzonego lustra. Czy trzeba formatować partycję?
Wyjaśnijcie Mi to proszę. Z góry dziękuję !!!
Odpowiedzi: 4
Proszę bardzo: KLIK
nowy powiadasz jesteś. a zadałeś sobie chociaź trochę trudu źeby przeszukać forum :?: zobacz wpisałem w opcję szukaj słówko GHOST. a kliknij sobie tutaj
sporo tego co :?: :wink:
Update: no i znowu robię za duźo na raz i do tego ten zakichany modem. The_judge śmignąłeś pierwszy :wink:
Update: no i znowu robię za duźo na raz i do tego ten zakichany modem. The_judge śmignąłeś pierwszy :wink:
nowy powiadasz jesteś. a zadałeś sobie chociaź trochę trudu źeby przeszukać forum :?: zobacz wpisałem w opcję szukaj słówko GHOST. a kliknij sobie tutaj
Bylo o tym kilka razy na forum, chuciazby tu :
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=3193&highlight=ghost
uzyj opcji "szukaj", powinienes znalezc cos wiecej
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=3193&highlight=ghost
uzyj opcji "szukaj", powinienes znalezc cos wiecej
Strona 1 / 1