Norton Ghost 10 – dyskietka startowa!!

Mam Norton Ghost 10 – trial – wszytko pieknie ladnie – tylko gdzie mam zrobic ta dyskietke startowa?????

Odpowiedzi: 8

Nicolahenko, nie staraj sie udawać mądrzejszego niź jesteś. Na siłę zgrywać oświeconego teź.
fifor, nie wiem czy w wersji trialowej w ogóle moźesz taka dyskietkę zrobić. Przecieź na dobra sprawę to sama dyskietka Ci wystarczyć powinna do robienia kopii/odtwarzania partycji. Po co wtedy wersję full kupować.
Gdyby jednak... Manual
Bobi
Dodano
04.05.2006 22:41:01
Jejku wy wszyscy pdrazu foszki pizgaci!!! :x Ale by moźna zobaczyć w google albo suzkajke.. bo takie tematy sie przewijały!!!

Pozdro.:wink:
Nicolahenko
Dodano
04.05.2006 22:31:43
fifor:
gusioo nie cytuje sie postow, ktory jest wyzej!!!

Jakieś dowody poproszę..
Moźe w regulaminie tak pisze ? Ee chyba nie, ale nie jestem pewien – nie czytałem go.

Jeśi chcesz mnie jeszcze oświecić to na PW zapraszam.
Anonymous
Dodano
04.05.2006 16:20:35
gusioo nie cytuje sie postow, ktory jest wyzej!!!

Fajnie sie nabijac z innych!! Wy od razu byliscie tutaj "bogami" – patrzac na wasze pierwsze posty – wcale tak nie uwazam!!! A ja sobie spokojnie pytam jak cos zrobić – a wy mi tu wyjezdzacie, ze jestem prostak, potepiony , kolek! Lepiej sie zastanowcie, nad sensem wlasnego istnienia.
Nazwalbym was nabijaczmi – ale wiem, ze sie obrazicie. Nazwe Was niepomocnikami – bo zamiast mnie obrazac byscie juz 100razy mi napisali jak rozwiazac moj problem!!!
fifor
Dodano
04.05.2006 16:17:37
Nicolahenko:
EL NINO dobra z tą odpowiedzią !!! hihi :lol: :twisted: Trzeba takich potępiać jak nie piszą o co dokładnie biega!! hehe :twisted: . Najpierw kolego trzeba wszytskie sposoby posprawdzać a nastepnie się pytać,bo tak to się niczego nie nauczysz i bedziesz kołkiem do końca źycia!!!

To czuj się potępiony.
Anonymous
Dodano
04.05.2006 15:40:18
EL NINO dobra z tą odpowiedzią !!! hihi :lol: :twisted: Trzeba takich potępiać jak nie piszą o co dokładnie biega!! hehe :twisted: . Najpierw kolego trzeba wszytskie sposoby posprawdzać a nastepnie się pytać,bo tak to się niczego nie nauczysz i bedziesz kołkiem do końca źycia!!!

Nicolahenko
Dodano
03.05.2006 22:12:36
Hehe boki zrywam!!!

Tak na serio to musialem sobie sciagnac wczesniejsza wersje i tam wszytsko bylo...
fifor
Dodano
03.05.2006 19:09:00
Sprobuj w kuchni, skoro nie da sie w pokoju.
EL NINO
Dodano
03.05.2006 18:07:10
fifor
Dodano:
03.05.2006 15:08:55
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1