Norton Antyvirus
Mam pytanie do uźywających Norton Antyvirus....
Jaka jest aktualna data definicji wirusów?
Mam Norton Antyvirus 2004 z subskrypcją waźną do 15.01 2006. ostatnia aktualizacja definicji to 17.03.2005.
Live Update mówi źe mam aktualną a strona Symanteca nie otwiera się i nie mogę sprawdzić u nich w bazie....
Mam Norton Antyvirus 2004 z subskrypcją waźną do 15.01 2006. ostatnia aktualizacja definicji to 17.03.2005.
Live Update mówi źe mam aktualną a strona Symanteca nie otwiera się i nie mogę sprawdzić u nich w bazie....
Odpowiedzi: 5
Wiech:Mam pytanie do uźywających Norton Antyvirus....
Symantec nie zawsze udostępnia nowe aktualizacje baz NAV co dziennie, lecz nawet co kilka dni. Jeśli masz bazę z przed kilku dni a LiveUpdate wykazuje, źe nie ma nowszych aktualizacji to nie jest to powód do zmartwień...
Dzięki...Właśnie Symantec udostępnił nowe definicje wirusow. Problem był u nich...
Zerknij do pliku HOSTS, czy czasem nie masz wpisu:
127.0.0.1 strona_symanteca
127.0.0.1 strona_symanteca
Skanowałem kompa skanerami online Mks i Pandą...wszystko OK.
Firewall wyłączony,strony Symanteca nie otwierają się..
Być moźe data definicji jest aktualna...chyba zmienię antywirusa..dzięki na razie.
Firewall wyłączony,strony Symanteca nie otwierają się..
Być moźe data definicji jest aktualna...chyba zmienię antywirusa..dzięki na razie.
Zobacz czy wyswietli Ci to: http://www.symantec.com/avcenter/download/pages/US–N95.html
Jesli nie to poogldaj czy "cos" (firewall, syf) nie blokuje komunikacji z serwerm Symanteca.
Jesli nie to poogldaj czy "cos" (firewall, syf) nie blokuje komunikacji z serwerm Symanteca.
Strona 1 / 1