Norton Antyvirus

Czy moze mi ktos powiedziec dlaczego nie aktualizuje mi sie automatycznie norton 2003 chociaz live update jest tak wlasnie ustawiony i nie powinno byc z tym problemow :?

Odpowiedzi: 5

Nie zawsze skraczony NAV samoczynnie updatuje się.Czasami,po spolszczeniu,jest rozpoznawany przez Symantec,jako pirat. :lol:
tire
Dodano
03.05.2003 16:42:01
Nie zawsze skraczony NAV samoczynnie updatuje się.Czasami,po spolszczeniu,jest rozpoznawany przez Symantec,jako pirat. :lol:
tire
Dodano
03.05.2003 16:42:01
Ja wlasnie przypadkiem na to wpadlem, bo wnerwialo mnie to ze sam sie zaczynal skanowac. Otow w panelu sterowania/zaplanowane zadania jest wlasnie umieszczone skanowanie systemy nortonem (mialem raz na tydzien) oraz wlasnie updatowanie. Wiec to nie jest tak ze jak sie pojawi aktualizacja to zaraz norton to wychwyci, tylko on szuka te aktualizacji wedlug tego co jest ustawione w zaplanowanych zadaniach. Osobiscie wywalilem wszystko i nortonem obsluguje sie recznie.
t123
Dodano
26.04.2003 21:06:25
Ja wlasnie przypadkiem na to wpadlem, bo wnerwialo mnie to ze sam sie zaczynal skanowac. Otow w panelu sterowania/zaplanowane zadania jest wlasnie umieszczone skanowanie systemy nortonem (mialem raz na tydzien) oraz wlasnie updatowanie. Wiec to nie jest tak ze jak sie pojawi aktualizacja to zaraz norton to wychwyci, tylko on szuka te aktualizacji wedlug tego co jest ustawione w zaplanowanych zadaniach. Osobiscie wywalilem wszystko i nortonem obsluguje sie recznie.
t123
Dodano
26.04.2003 21:06:25
Moj tez czasami wariuje raz aktualizuje sie sam ,a raz nie chce.Ostatnia aktualizacje zrobil automatycznie 16.04 a dzis odpalilem recznie co by sobie posciagal pliki.
Szczerze – nie mam pojecia co sie dzieje. Baaaardzo dziwny program. :wink:
doggydog
Dodano
23.04.2003 23:27:57
Jackmax
Dodano:
23.04.2003 23:03:53
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1