norton antyvirus 2006 beta
czy opłaca się instalowanie wresji beta nav 2006 którą moźna pobrać ze stronki producenta?
po zarejestrowaniu otrzymujemy klucz produktu na mejla z licencją roczną ale czy warto instalowac bete ?
po zarejestrowaniu otrzymujemy klucz produktu na mejla z licencją roczną ale czy warto instalowac bete ?
Odpowiedzi: 5
la_verdad:czy opłaca się instalowanie wresji beta nav 2006 którą moźna pobrać ze stronki producenta?
nie warto.... bo to norton.. a do tego jeszcze beta
Jeśli dobrze rozumiesz co oznacza Beta to po przemyśleniach powinieneś odpowoedzieć seobie sam.
Jeśli natomiast jesteś urzytkownikiem nav od 2 blat to opoczekaj do wydania oficjalnej wersji 2006 tak z uwagi na to coby się nie zrazić. No chyba źe masz czas na testy, czasem złość, czasem źal i grom wie co tam jeszcze moźe zaskoczyć w tzw. Beta
Jeśli natomiast jesteś urzytkownikiem nav od 2 blat to opoczekaj do wydania oficjalnej wersji 2006 tak z uwagi na to coby się nie zrazić. No chyba źe masz czas na testy, czasem złość, czasem źal i grom wie co tam jeszcze moźe zaskoczyć w tzw. Beta
Beta? Jak to beta.
Na wlasne ryzyko.
Na wlasne ryzyko.
ERROR 5:według mnie nie warto instalować jakiego kolwiek nortona .. mam z nim związanwe przekre wspomnienia (nie tylko ja chyba)
nie my się chyba nie zrozumielismy, ja siuę nie pytam źe nie warto instalowac nortona , bo akurat nortona uzywam od 2 lat i jestem zadowolony, mnie chodziło czy wersje beta oplaca się instalować
według mnie nie warto instalować jakiego kolwiek nortona .. mam z nim związanwe przekre wspomnienia (nie tylko ja chyba)
Strona 1 / 1