Norton AntiVirus
Witam !
Moze problem banalny, ale jednak. Otoz program jak w tytule wersja profesjonalna, aktualizuje baze wirusow automatycznie bez zadnych problemow, ale w polu "Pelny Skan Systemu" caly czas ta sama data , wczoraj skanowalem a data 19.09.2003.Sprawdzilem date systemowa–OK. Niby nic wielkiego, ale to troche denerwuje. Wie ktos moze co sie stalo ????
Moze problem banalny, ale jednak. Otoz program jak w tytule wersja profesjonalna, aktualizuje baze wirusow automatycznie bez zadnych problemow, ale w polu "Pelny Skan Systemu" caly czas ta sama data , wczoraj skanowalem a data 19.09.2003.Sprawdzilem date systemowa–OK. Niby nic wielkiego, ale to troche denerwuje. Wie ktos moze co sie stalo ????
Odpowiedzi: 7
nie spie juz drugi dzionek i nie zauwazylem jestem przemeczony nie wiem czemu ja jeszcze cos tu pisze zamiast spac
nie zauwaźyłeś ze on tego nortona ma od marca bieźącego roku?? no chyba źe u Ciebie rok ma 9 miesięcy :lol: :lol: :lol: :lol:wujo:no to czyli roczek juz minal jak zainstalujesz winde na nowo to nie bedziesz mial tego klopotu
Update: pisaliśmy prawie w tym samym czasie :D :D idź sie przespij bo na zawał serca walniesz, a szkoda by było :D :D
co ja wogle pisze jaki roczek jak piszesz tego roku :roll:
co sie tam martwisz jakas data sprubuj baze wirusow
sciagnij sobie aktualizacje i zainstaluj tu masz linka do Norton AntiVirus Virus Definitions 05.11.2003 http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download/us–files/20031105–007–i32.exe
co sie tam martwisz jakas data sprubuj baze wirusow
sciagnij sobie aktualizacje i zainstaluj tu masz linka do Norton AntiVirus Virus Definitions 05.11.2003 http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download/us–files/20031105–007–i32.exe
no to czyli roczek juz minal jak zainstalujesz winde na nowo to nie bedziesz mial tego klopotu
no to czyli roczek juz minal jak zainstalujesz winde na nowo to nie bedziesz mial tego klopotu
Wersja 2003 , do wrzesnia bylo ok, zainstalowanego mam od marca tego roku, i ze zmiana tej daty nie bylo problemow,a od wrzesnia taki kwiatek.
a jaka wersje masz nortona jak 2004 i nie masz zarejstrowanego to tak jest musisz sie zarejstrowac zeby uzywac
Strona 1 / 1