Norton Antivirus – Konfiguracja
Zeby wejsc na jaka kolwiek stronke musze zmienic poziom zabezpieczen na niski :cry: przy poziomie srednim czyli domyslnym wszystkie polaczenia z internetem sa zablokowane :( – w jaki sposob ustawic firewalla aby poziom zabezpieczen byl ustawiony na domyslny i zeby smigal net :?:
kombinuje cos z ustawieniami zaawansowanymi ale nic to nie daje
dzieki
kombinuje cos z ustawieniami zaawansowanymi ale nic to nie daje
dzieki
Odpowiedzi: 9
Jestes pewny ze NIS nie przełącza sie u ciebie pomiedzy ogólnymi ustawieniami zabezpieczen ("z domu", "z biura", etc.)?
usuń osiołka z listy programów w nortonie a potem jak będzie sie drugi raz chciał łączyć wybierz zezwalaj i "zaptasz" zawsze uźywaj tej opcji chyba czy coś takiego
mimo ze zmienilem regule dla osla na BLOKUJ WSZYSTKIE – to laczy sie z serwerem :x :?:
emula mam wrzuconego do KONTROLI PROGRAMOW i utstawiony na : zezwalaj wszystkim.
emule podlacza sie do serwera ale nic nie sciaga podobnie nikt ode mnie nic nie sciaga
emule podlacza sie do serwera ale nic nie sciaga podobnie nikt ode mnie nic nie sciaga
Trac ustaw Zaporę do poziom Domyślny,
W konfiguracji programów zmień zasadę, którą zapewne potwierdziłeś o blokowanie dostępu Emule do sieci,
W ustawieniach Zaawansowach Zapory nic nie zmieniaj,
Kontrola prywatności poziom domyślny.
Zresetuj ustawienia przeglądarki i ustaw strefy na domyślne.
Wszystko na temat konfiguracji NIS masz w Manual`u.
Moźe warto się z nim zapoznać.
W konfiguracji programów zmień zasadę, którą zapewne potwierdziłeś o blokowanie dostępu Emule do sieci,
W ustawieniach Zaawansowach Zapory nic nie zmieniaj,
Kontrola prywatności poziom domyślny.
Zresetuj ustawienia przeglądarki i ustaw strefy na domyślne.
Wszystko na temat konfiguracji NIS masz w Manual`u.
Moźe warto się z nim zapoznać.
Kolejny problem :(
EMULE nie podlacza sie do serwera – Mam ustawiony niski poziom zabezpieczen.
EMULE nie podlacza sie do serwera – Mam ustawiony niski poziom zabezpieczen.
najpierw sprawdz jaki poziom masz ustawiony na domyślny i czy nie zablokowałeś IE jeśli z niego korzystasz
qrna pochrzanil mi sie tytul :wink: chodzi o NORTON INTERNET SECURITY
tiaa nie chce wyręczać rebe ale coś tytuł norton antivirus z firewallem ma mało wspólnego...
która wersja nortona i czy masz po polsku?
która wersja nortona i czy masz po polsku?
Strona 1 / 1