Norton Antivirus 2005
Witam!
CO sądzicie o nowym norton antivirus 2005? Zastanawiam się właśnie czy niewymienić 2004 na nowy.
Wiecie czy jest juź moźe polska nakładka na wersje 2005?
CO sądzicie o nowym norton antivirus 2005? Zastanawiam się właśnie czy niewymienić 2004 na nowy.
Wiecie czy jest juź moźe polska nakładka na wersje 2005?
Odpowiedzi: 3
xt600 trudno coś stwierdzić jak sie nie uźywało nowej edycji.
Póki co nie ma polskiej lokalizacji do NAV 2005.
Tutaj moźesz przeczytać i ewentualnie porównać róźnice.
BTW, Reital został wydany dopiero dwa dni temu więc wątpię aby ktoś go juź z userów tego forum testował i mógłby przedstawić adekwatną opinie.
Jeśli zaleźy Tobie na przetestowaniu Bety to moźesz poszukać na niezaleźnym serwerze Norton AntiVirus 2005 Beta Build 71 ( ostatnia wersja przed Reital )i przetestować, wtedy będziesz miał niezaleźną własną opinie ale dotyczącą tego Build`u.
Z serwera Symantec FTP Beta juź nie sciągniesz ( przez długi okres czasu dostępna była NAV 05
Beta A – G ) bo po wydaniu Reital usuneli zasoby.
Niezaleźne servery z zasobem NAV 2005 Beta :
:arrow: NAV 05 Trial Beta ?
:arrow: NAV 05 Trial Beta ? PRO
Miłego testowania.
Póki co nie ma polskiej lokalizacji do NAV 2005.
Tutaj moźesz przeczytać i ewentualnie porównać róźnice.
BTW, Reital został wydany dopiero dwa dni temu więc wątpię aby ktoś go juź z userów tego forum testował i mógłby przedstawić adekwatną opinie.
Jeśli zaleźy Tobie na przetestowaniu Bety to moźesz poszukać na niezaleźnym serwerze Norton AntiVirus 2005 Beta Build 71 ( ostatnia wersja przed Reital )i przetestować, wtedy będziesz miał niezaleźną własną opinie ale dotyczącą tego Build`u.
Z serwera Symantec FTP Beta juź nie sciągniesz ( przez długi okres czasu dostępna była NAV 05
Beta A – G ) bo po wydaniu Reital usuneli zasoby.
Niezaleźne servery z zasobem NAV 2005 Beta :
:arrow: NAV 05 Trial Beta ?
:arrow: NAV 05 Trial Beta ? PRO
Miłego testowania.
Moźez sprecyzować co całe forum sądzi o NAV 05, bo dalej nie jestem pewien?
Co Ty kurna, juź jeden taki durny topić se załoźyłeś, Rebe Ci odpowiedział co całe forum sądzi na teman NAV 05
topic przeniosłem a tamten usunąłem (pewnie i odpowiedź Rebe teź tam była) :oops: ;)
The_judge
topic przeniosłem a tamten usunąłem (pewnie i odpowiedź Rebe teź tam była) :oops: ;)
The_judge
Strona 1 / 1