Norton Antivirus 2005
Mial ktos juz takie problemy z Norton Antivirus,
kod bledu:
Co z tym fantem? Solucje ze strony Symanteca raczej nie pomogly.
kod bledu:
Norton AntiVirus was unable to scan your computer for infection because some Norton Antivirus components are missing
Co z tym fantem? Solucje ze strony Symanteca raczej nie pomogly.
Odpowiedzi: 7
W program Files bezpośrednio masz katalogi NAV–a , Symanteca, a i głebiej w Common Files teź coś się uchować powinno – te pamiętam, ale nie gwarantuję, źe to wszystko.
Do tego odpalenie regedit i wyszukanie kluczy symantec i norton oraz ich usunięcie.
Obie te akcje sprawę zwykle załatwiały.
Do tego odpalenie regedit i wyszukanie kluczy symantec i norton oraz ich usunięcie.
Obie te akcje sprawę zwykle załatwiały.
nottona 2005 odinstalowałem tyle ze niemoge ponownie zainstalowac bo widzi poprzednia instalke jak wyczyscic system z pozostałosci ? :)
Gagman:Do NAVa 2003 był to Rnav2003.exe do 2005 takiego narzędzia nie widziałem.
Subtelnie mi wrzucenie babola zarzucasz :oops: – pokajam się zatem, na swe usprawiedliwienie podając, źe w czasach gdy produktów Symanteca uzywałem deinstalację "z reki" robiłem i nie miałem z tym specjalnych problemów.
Sprawdziłem i Symantec ma "lekarstwo" w swej KB dla NPF i NIS ( 2005 ) – niestety nie ma jak sprawdzić czy dla gołego NAV–a ono działa, bo ...........KB nie jest dostępne w tej chwili.
Do NAVa 2003 był to Rnav2003.exe do 2005 takiego narzędzia nie widziałem.
ormo1:a jak te progrom sie nazywa ? ten do czyszczenia
EL NINO podawał link – rozglądnij się w archiwum skoro na stronie Symanteca Ci nie idzie.
Nie uźywam Nortona, więc poza wiedzą iź coś takiego istnieje szczegółów nie znam.
a jak te progrom sie nazywa ? ten do czyszczenia
Strona 1 / 1