Norton AntiVirus 2005... problem z instalacją.
Czy komuś udało się zainstalować Norton AntiVirus a 2005 na Windows Vista???
Przed instalacją wyrzucił mi komunikat, źe nie jest supported dla tego systemu, ale jak go odpaliłem ze zgodnością... to poszło, ale potem w czasie instalacji podobny błąd... tym razem dotyczący modułu SPBBC...
Czy wiadomo jak to "ominąć"...
Dzięki za odpowiedź.
Rafał
Przed instalacją wyrzucił mi komunikat, źe nie jest supported dla tego systemu, ale jak go odpaliłem ze zgodnością... to poszło, ale potem w czasie instalacji podobny błąd... tym razem dotyczący modułu SPBBC...
Czy wiadomo jak to "ominąć"...
Dzięki za odpowiedź.
Rafał
Odpowiedzi: 9
symantec corporate antyvirus nrmalnie się instaluje na viście, nie miałem problemu ;)
gusioo:Neo_x:bo norton to syf.. jak vista.. a syf na syfie sie instalowac nie chce ;) :lol:
Poziom kartofla :|
Nie, gusioo. Zwykłego, bozstresowo chowanego gowniarza, ktoremu wydaje się, źe specjalizację z wenerologii zrobił.
Amon–Ra – wiesz gdzie sobie posty z mordkami moźesz wsadzić ?
Jeźlei nie to ...się domyśl.
I to jest całkowicie powaźna sugestia.
gusioo:Poziom kartofla :|
:lol: :mrgreen: :lol:
Neo_x:bo norton to syf.. jak vista.. a syf na syfie sie instalowac nie chce ;) :lol:
Poziom kartofla :|
bo norton to syf.. jak vista.. a syf na syfie sie instalowac nie chce ;) :lol:
Konkretną odpowiedź otrzymałeś ....w komunikacie , ktory zacytowałeś.
To wiem, źe jest wersja Beta... i wiem, źe ludzie z M$ by wiedzieli czemu nie da się zainstalować... ale w takim przypadku nie było by potrzebne do niczego to forum... więc odpowiedzi mało konkretne niezbyt mnie interesują :)...
Proszę o konkretne odpowiedzi.
Proszę o konkretne odpowiedzi.
Nie masz się co dziwić wkoncu to wersja beta.. :lol:
do microsoftu z tym "betatesterze"
Strona 1 / 1