Norton AntiVirus 2002 i 2003

Mam oba te programy/mam nawet spolszczenia/i moje pytanie brzmi czy moźna uaktualnić bazy wiruusów nie łącząc się z symantekiem, bo nie jestem pewien ale przy nielegalności moich prrogramów moźe to być niebezpieczne :?: no nie wiem po prostu :(

a jakie są inne dobre programy antywirusowe /za free oczywiście, gdzie moźna uaktualniac bazy/
zainstalowałem sobie kasperskiego z PC Worlda ale tak mi obciąźył system źe go wywaliłem
moźe coś polecicie :?:

pozdrawiam... :lol:

Odpowiedzi: 13

NIS 2003 sam jest juź w polskiej wersji językowej [ mój błąd].Opanowałem angielski slang komend NIS i NSW i jest OK.Pozdrawiam 8)
tire
Dodano
16.03.2003 21:17:13
NIS 2003 sam jest juź w polskiej wersji językowej [ mój błąd].Opanowałem angielski slang komend NIS i NSW i jest OK.Pozdrawiam 8)
tire
Dodano
16.03.2003 21:17:13
jeszcze jedno, z tego co słyszałem do Norton Internet Security 2003 nie ma spolszczenia, jest tylko polska wersja. tak słyszałem , z dobrego źrodła... :lol:
aligator
Dodano
16.03.2003 20:08:21
tire:
Zarówno w stronach o spolszczeniach,np.lomsel,jak i w www.polceny.pl ogłaszają się ludzie oferujący spolszczenia do Nortona.W tym drugim za 15 zet+koszty przesyłki=27 zł.A przy przedpłacie – za 20zł. –Tylko źe w Allegro przedpłaciłem i juź rok czekam na towar.ZDZIERUSY I TYLE.
Natomiast wszyscy koledzy tu na forum nie są OK,mają ale potrzebującym nie dają[choćby paczka ZIP na e–mail].To jest beeee.........
Pozdrawiam.
Proponuję,jeźeli boisz się wchodzić na symantec.com –
ściąganie poprzez Google z wpisem:"aktualizacja baz wirusów Norton Anryvirus 2003" lub podobnie.Bazy wirusów znajdziesz więc na http://www.software.hoga.pl/bazy_av.asp

Bezskutecznie dotychczas poszukuję spolszczenia do Norton System Works 2003 lub Norton Internet Security 2003 – i co,i g....Na prośby źaden forumowicz nie odpowiada.

Nie wiem jak tam inne spolszczenia, ale ja jestem ze swojego bardzo zadowolony, jedno i drugie wykonane są bardzo profesjonalnie. Wcale teź nie uwaźam źe za nie przepłaciłem. złoźyło się parą osób a więc koszt źaden. to nie jest pirackie oprogramowanie tylko spolszczenie nad którym pracował cały sztab ludzi.. polecam... :lol:

drogi
tire bardzo chetnie bym Ci podesłał te spolszczenia ale NSW 2003 ma około 100 mega, więc chyba rozumiesz źe na maila nie da rady.
mógłbym to przegrać i podesłać pocztą ale nie dam rady... płytki są cholernie dobrze zabezpieczone przed kopiowaniem... próbowało juź kilka osób i nikt nie dał rady :!: z tego teź względu nawet moje nie leźą u mnie tylko są cały czas w obiegu, niedługo je szlag trafi i trzeba będzie zamawiać nowe... 8)

nie źałujcie paru groszy, jest naprawdę dobre...

aligator
Dodano
16.03.2003 20:05:09
tire:
Zarówno w stronach o spolszczeniach,np.lomsel,jak i w www.polceny.pl ogłaszają się ludzie oferujący spolszczenia do Nortona.W tym drugim za 15 zet+koszty przesyłki=27 zł.A przy przedpłacie – za 20zł. –Tylko źe w Allegro przedpłaciłem i juź rok czekam na towar.ZDZIERUSY I TYLE.
Natomiast wszyscy koledzy tu na forum nie są OK,mają ale potrzebującym nie dają[choćby paczka ZIP na e–mail].To jest beeee.........
Pozdrawiam.
ściąganie poprzez Google z wpisem:"aktualizacja baz wirusów Norton Anryvirus 2003" lub podobnie.Bazy wirusów znajdziesz więc na http://www.software.hoga.pl/bazy_av.asp

Bezskutecznie dotychczas poszukuję spolszczenia do Norton System Works 2003 lub Norton Internet Security 2003 – i co,i g....Na prośby źaden forumowicz nie odpowiada.

Nie wiem jak tam inne spolszczenia, ale ja jestem ze swojego bardzo zadowolony, jedno i drugie wykonane są bardzo profesjonalnie. Wcale teź nie uwaźam źe za nie przepłaciłem. złoźyło się parą osób a więc koszt źaden. to nie jest pirackie oprogramowanie tylko spolszczenie nad którym pracował cały sztab ludzi.. polecam... :lol:

drogi
tire bardzo chetnie bym Ci podesłał te spolszczenia ale NSW 2003 ma około 100 mega, więc chyba rozumiesz źe na maila nie da rady.
mógłbym to przegrać i podesłać pocztą ale nie dam rady... płytki są cholernie dobrze zabezpieczone przed kopiowaniem... próbowało juź kilka osób i nikt nie dał rady :!: z tego teź względu nawet moje nie leźą u mnie tylko są cały czas w obiegu, niedługo je szlag trafi i trzeba będzie zamawiać nowe... 8)

nie źałujcie paru groszy, jest naprawdę dobre...

aligator
Dodano
16.03.2003 20:05:09
Pozdrawiam.
8)
tire
Dodano
16.03.2003 18:48:46
Pozdrawiam.
8)
tire
Dodano
16.03.2003 18:48:46
B3T0N:
aligator:
Ten gościu ma /igorb@pi.onet.pl/ ale płatne, 30 zeta za płytkę. ja mam od niego NSW 2003 i NIS 2002. nie ma tylko spolszczeń do security 2003 i firewalla 2003

troche zdziera ten koles za pirackie oprogramowanie :? :wink:

Kazdy orze jak moze ... :wink:
podejrzewam , ze koles musial niezle sie natrudzic , aby to zdobyc , albo sam zaplacil , a tetaz zarabia na biednych uzytkownikach windy ...
Coz takie zycie , jedni maja lepiej a drudzy gorzej , taka kolej rzeczy .... :lol:
beriam
Dodano
16.03.2003 18:20:23
aligator:
Ten gościu ma /igorb@pi.onet.pl/ ale płatne, 30 zeta za płytkę. ja mam od niego NSW 2003 i NIS 2002. nie ma tylko spolszczeń do security 2003 i firewalla 2003

B3T0N
Dodano
16.03.2003 18:14:09
aligator:

B3T0N
Dodano
16.03.2003 18:14:09
aligator
Dodano
16.03.2003 17:26:39
aligator
Dodano
16.03.2003 17:26:39
Nie masz się czego bać. Ja od kąd tylko mam kompa mam Nortona i jest ok. Szczerze wątpie, w to źeby aktualizacja przez LiveUpdate była niebezpieczna.
A skąd masz spolszczenie do Norton 2003?
Thomas
Dodano
16.03.2003 15:44:23
aligator
Dodano:
16.03.2003 14:33:37
Komentarzy:
13
Strona 1 / 1