Norton 2005 i skanowanie kompa

Hej.
Mam pytanie. Od dłuźszego czasu się nad tym zastanawiałam i nic nie wymyśliłam, więc moźe Wy macie jakieś pomysły.
Jak instaluję Nortona to domyślnie on sobie skanuje komp co piątek o 20:00. Ale po jakimś czasie przestaje i trzeba go uruchamiać ręcznie.
Próbowałam ustawiać mu w harmonogramie skanowanie co piątek, ale jakoś nieczający jest i uruchamiany jest ręcznie.
Co moźe być przyczyną źe przestaje on "pamiętać" o cotygodniowym skanowaniu? Mi osobiście to wisi, bo sobie sama uruchomię, ale moja znajoma ma problem, bo nie zna angielskiego i "nie wiem co mam naciskać, dlatego nie skanuję".
Ma ktoś jakieś pomysły?

Pozdrowionka
Lia

Odpowiedzi: 5

Rebe:
Pewnie, źe nie – od razu "format c:" :mrgreen:

Taaa, marzę o tym ;)
Nie, narazie sprawdzę jak radził EL NINO, zobaczymy.

Lia
Lia
Dodano
04.07.2005 21:20:21
EL NINO:
Odinstalowywac przeciez programu nie bedziesz z powodu takiej "drobnostki" ? :wink:

Pewnie, źe nie – od razu "format c:" :mrgreen:
Rebe
Dodano
04.07.2005 21:15:37
Musisz poprobowac z dodaniem nowego zadania, skoro stare sie wykrzaczylo nie wiadomo dlaczego. Odinstalowywac przeciez programu nie bedziesz z powodu takiej "drobnostki" ? :wink:
EL NINO
Dodano
04.07.2005 21:06:32
EL NINO:
Rozumiem ze grzebalas w harmonogramie Nortona a nie systemu ? Probowalas uzyc do tego kreatora ? Dostepnego pod napisem "New" ?

Grzebałam w harmonogramie Nortona :|
Jak tylko będę u znajomej, to spróbuję kreatora, właśnie go znalazłam.
Dziękuję za poradę, mam nadzieję, źe pomoźe.
Pozdrawiam
Lia
Lia
Dodano
04.07.2005 19:49:32
Rozumiem ze grzebalas w harmonogramie Nortona a nie systemu ? Probowalas uzyc do tego kreatora ? Dostepnego pod napisem "New" ?
EL NINO
Dodano
04.07.2005 19:41:22
Lia
Dodano:
04.07.2005 17:06:50
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1