norton 2003
zainstalowałem wczoraj nortona antyvira i internet security 2003pl pobrałem aktualizację wszystko chodziło cacy pół dnia
a teraz źaden z nich nie odpala się w zasobniku a jak chcę cos w ustawieniach zmienić to mi krzyczy źe nie mam uprawnień dodam źe mam uprawnienia administratora i teraz wszystkie opcjesą dezaktywowane
i nie mogę go usunąć bo teź nie mam uprawnień
czy ktoś mi pomoźe dzięki
a teraz źaden z nich nie odpala się w zasobniku a jak chcę cos w ustawieniach zmienić to mi krzyczy źe nie mam uprawnień dodam źe mam uprawnienia administratora i teraz wszystkie opcjesą dezaktywowane
i nie mogę go usunąć bo teź nie mam uprawnień
czy ktoś mi pomoźe dzięki
Odpowiedzi: 7
ja dziś rano zwaliłem sobie winde za pomocą botwisa
drań powyłączał mi nortona i nie pomogła powtórna instalka,norton nie chciał się załączyć i gadał bzdury o braku dostępu,skonczyło się format c:
drań powyłączał mi nortona i nie pomogła powtórna instalka,norton nie chciał się załączyć i gadał bzdury o braku dostępu,skonczyło się format c:
coś mi się wydaje źe koniec ery LiveUpdate... ja teź mam po aktualizcji róźne problemy... :cry:
coś mi się wydaje źe koniec ery LiveUpdate... ja teź mam po aktualizcji róźne problemy... :cry:
Od niedawna Symantec Polska ma sekcję Zwalczania Piractwa.U mnie było podobnie.Ano,panowie z tejźe sekcji teź coś robią przez Internet.Za to im płacą! :D
ten drugi
nie mozna zmienić ustawień poniewaź nie jestem zalogowany do nortona
pozostaje usunąć ale chyba ręcznie
nie mozna zmienić ustawień poniewaź nie jestem zalogowany do nortona
pozostaje usunąć ale chyba ręcznie
orginał czy lewy?
Strona 1 / 1