Non stop reset
do kompa wpierniczyl mi sie jakis dziwny trojan mianowicie, zmienila mi sie tapeta z ogloszeniem "Security Waring"czy cos takiego nie jestem pewien.Pisalo cos o bledzie krytycznym IExplorer i zeby przeskanowac jakims programem antyvirusowym lub ad–ware i pisalo cos jeszce takiego "Trojan.html.martinFraeun.c" cos podobnego do tego, wyglad taki jak dablica bledu na niebieskim tle.Gdy zaczolem skanowac Ad–ware to gdy dojechal do jakiejs nazwy i komputer sie restartowal tak samo sie dzialo jezeli chcialem cos skopiowac z dysku C: , wyszukac plik i polaczyc sie z internetem.Przed zalączoniem sie windowsa do pulpitu przeskanowalem Avastem i mi znalazl kilka wirusow (w tym jeden byl w pamieci operacujnej)ale to problemu mi nie rozwiazalo i nadal sie tak dzialo.Nie wiem czy ktos juz mial taki problem.
Odpowiedzi: 4
sprawdzalem juz w trybie awaryjnym i jest to samo ,rowniez to samo jest w "ostatnich znanych ustawieniach "oraz gdy probowalem na innym koncie ale nie stety nic to nie daje
Zaczekaj moment.
Jak wygląda sprawa po odpaleniu systemu w trybie awaryjnym ?
Jesli sie nie resetuje to w tym trybie zrób log i podaj go do sprawdzenia
Jak wygląda sprawa po odpaleniu systemu w trybie awaryjnym ?
Jesli sie nie resetuje to w tym trybie zrób log i podaj go do sprawdzenia
komputer nie moze mi wogole pokazac zadnej wlasciwosci ktorą chce zobaczyc a jezeli cos chce zrobic na dysku C: to sie komp resetuje , chyba lepszym sposobem bedzie zainstalowac od nowa Windowsa gdyz wszystkich wirusow i tak pewnie nie usune a czesc zostanie smieci w rejestrze.A napisalem ten temat zeby sie dowiedziec czy juz wogole sie spotkal z takim trojanem
mefis:nie stety nie moge wrzucic loga poniewaz nie moze on przeskanowac do konca poniewaz gdy zaczol to zaraz po chwili komp sie resetowal
Załącz sobie pokazywanie BSODa – http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=29728
Spisz z niego numer STOPu oraz ewentualnie plik potencjalnie odpowiedzialny za błąd.
Strona 1 / 1