nokia n–gage

jest jakis emulator do tych gierek??

Odpowiedzi: 5

Gry juź są http://www.n–gage.website.pl/.
Ale pogra sobie tylko jeśli ma ngage'a.
Bo emu nie ma!
piotreklord
Dodano
19.12.2003 01:15:33
piotreklord:
Gagman jemu chodyi o emu ngagea

tyle rozumiem, tylko na o jaki emulator mu chodzi – inaczej na czym chce w te gierki grać – inna komórka, pcet, ps... – tego nie kumam...
Premiera miniaturowej konsoli do gier firmy Nokia odbyła się zaledwie kilka tygodni temu, a juź w Internecie wiele źródeł donosi, źe hakerom udało się złamać jej zabezpieczenia. W praktyce znaczy to tyle, źe juź wkrótce mogą się pojawić nielegalne kopie gier na tą konsolę. Co bardziej interesujące, takie kopie będą działać nie tylko na konsolach N–Gage, ale takźe na innych telefonach komórkowych, wykorzystujących system Symbian 60. Sama konsolka sprzedaje się niezwykle słabo, tym gorszy okaźe się dla niej wyczyn hakerów – o ile to rzeczywiście prawda – bo moźe spowodować niemal całkowite wyparcie urządzenia z rynku. Na brytyjskiej stronie Club–Siemens moźna juź zobaczyć zdjęcia i filmy przedstawiające grę przeznaczoną dla N–Gage pod tytułem "SonicN", uruchomioną na telefonie Siemens SX1. Inna strona – Cdfreaks.com opisuje, źe zabezpieczenia N–Gage "pękły jak skorupka jajka" i źe wkrótce grami przeznaczonymi pierwotnie jedynie dla Nokii N–Gage, będą mogli się cieszyć uźytkownicy wszystkich telefonów pracujących pod kontrolą systemu Symbian 60...

piotreklord:
qrna co mi y klawierka sywankuje i ymienia mi literz

A to juź chyba w dziale "Sprzęt, sterowniki" :wink: :mrgreen:
Gagman
Dodano
19.12.2003 01:01:35
Gagman jemu chodyi o emu ngagea

qrna co mi y klawierka sywankuje i ymienia mi literz
piotreklord
Dodano
19.12.2003 00:47:28
wujo:
jest jakis emulator do tych gierek??

Ale o co chodzi wujo? Nie bardzo kumam chyba...
Emulator na co? I rzuć okiem tutaj:
http://www.mame.net/download.html
Gagman
Dodano
19.12.2003 00:39:40
nie
piotreklord
Dodano
18.12.2003 20:29:39
wujo
Dodano:
18.12.2003 20:24:42