Nokia 6600
co myslicie o tym telefonie jak dla mnie wypasik ma aparat 6mb pamieci wbudowanej i jesczekart MMC. telefon trzke jak palmtop ale jest super . zrezygnowalem z noki n–gage bo badziewie a ten telefon jak dal mnie to cacuszko a dla was???????
jescze mam pytanie co kupic zeby bluetoth dzialal :wink:
Odpowiedzi: 14
chyba źe znajdzie frajera co sprzeda za 500zł bo szybko potrzebuje :wink: :lol: wtedy moźna to nazwać super fartem :D
Tomekk:Jak 6600 będzie w cenie 500 zł. to sobie kupie :lol:
to chyba chwile sobie poczekasz :D
A ja jestem poprostu zakochany w 6600.
Marze o tym telefonie.
Narazie mam SL45i i zacząłem się bawić softem (patche itp.)
Narazie mi starczy.
Jak 6600 będzie w cenie 500 zł. to sobie kupie :lol:
Marze o tym telefonie.
Narazie mam SL45i i zacząłem się bawić softem (patche itp.)
Narazie mi starczy.
Jak 6600 będzie w cenie 500 zł. to sobie kupie :lol:
jak ten telefon stoi od 3–3,5 tys. to na alegro opłacało by sie go kupić za to 1,5 jak komuś zaleźy to niech kupuje :!:
ja osobiście tak drogiego telefonu poprzez internet bym nie kupował
za duźo kasy do stracenia jakby co :?
chyba źe odbiór osobisty
za duźo kasy do stracenia jakby co :?
chyba źe odbiór osobisty
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19952160&msg=Tw%C3%B3j+e–mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
heh chciałem zlicytowac ale jakos jest tak ustawione ze zawsze ten ktos ma o 25 gr wiecej jakis trick czy cos takiego.
heh chciałem zlicytowac ale jakos jest tak ustawione ze zawsze ten ktos ma o 25 gr wiecej jakis trick czy cos takiego.
pbartek:NOM WYPASNY TELEFON szkoda ze nie ma lepszego opisu a ciekawe jaka cena????
cena giełdowa waha się pomiędzy 3 a 3,5 tys zł
jeszcze w polsce jest niedostępny w źadnej sieci, a w niektórych nawet o nim nie słyszeli :D
NOM WYPASNY TELEFON szkoda ze nie ma lepszego opisu a ciekawe jaka cena????
pbartek:f40 a jaki bs wybral telefon jakbys mial do wyboru wszystkie najlepsze i najnowsze!!!!????
najprawdopodobniej SonyEricsson P900 :shock:
zerknij tutaj
http://www.sonyericsson.com/pl/spg.jsp?page=start
f40 a jaki bs wybral telefon jakbys mial do wyboru wszystkie najlepsze i najnowsze!!!!????
pbartek:co myslicie o tym telefonie jak dla mnie wypasik ma aparat 6mb pamieci wbudowanej i jesczekart MMC. telefon trzke jak palmtop ale jest super . zrezygnowalem z noki n–gage bo badziewie a ten telefon jak dal mnie to cacuszko a dla was???????
telefon jest OKI! teźwolałbym go niź N–GAGE!
ale róźnica w cenie teź jest koło 1/3!
jak miałbym wybierać to wolałbym SE P800 (choć jest juź P900 :D ) od 6600.
nokia nie zrobiła duźego kroku od 7650!
6600 zdjęcia robi takie same, a myślałem źe coś poprawią jakość.
6600 ma więcej pamieci o 2 MB + MMC, lepszy wyświetlacz i w zasadzie to tyle.
kamera? nie ma problemu zainstalować do 7650 kamere!
miałem go przez jakiś czas...jak dla mnie to taki sobie.
Oczywiście ma wszystkie moźliwe funkcje itd, ale jakoś nie przypadł mi do gustu.
Moźe miał za duźo tych funkcji ? W kaźdym razie sprzedałem go i kupiłem prostą Nokię 6100 i jestem zadowolony :)
teraz Nokie te chodza za ok 1800 zl, widziałem teź po 1700 z opcją kup teraz na Allegro (oczywiście mówimy o nowiutkich modelach z folia na wyswietlaczu itp...)
Oczywiście ma wszystkie moźliwe funkcje itd, ale jakoś nie przypadł mi do gustu.
Moźe miał za duźo tych funkcji ? W kaźdym razie sprzedałem go i kupiłem prostą Nokię 6100 i jestem zadowolony :)
teraz Nokie te chodza za ok 1800 zl, widziałem teź po 1700 z opcją kup teraz na Allegro (oczywiście mówimy o nowiutkich modelach z folia na wyswietlaczu itp...)
Z tego co widziałem i czytałem to telefonik wypas :!: Za ile go kupiłeś :?:
Z tego co widziałem i czytałem to telefonik wypas :!: Za ile go kupiłeś :?:
Strona 1 / 1