Nokia 5510
Moze nie bedzie ładnie jak wstawie na forum komputerowym takiego posta ale przyzwyczailem sie juz do tego forum i nie chce nigdzie więcej.
Chodzi mianowicie o to co sądziecie na temat tego telefoniku..., jakie macie zdanie. Czekam na opinie, chce kupic cos takiego i nie wiem co mam o nim myslec, a same techniczne dane to jeszscze nie wszystko
Chodzi mianowicie o to co sądziecie na temat tego telefoniku..., jakie macie zdanie. Czekam na opinie, chce kupic cos takiego i nie wiem co mam o nim myslec, a same techniczne dane to jeszscze nie wszystko
Odpowiedzi: 15
Krzychooo:A sypiasz z nią :mrgreen: :?:
Nie :arrow: Z dziewczyną :lol:
tz masz chyba 5 slotow wolnych i mozesz wyslac sms'a i bedziesz mial dzwonki
Czyli sa tylko te dzwonki ktore sa standardowo w telefonie........??? Troche zle
nie
Czy ten telefon ma kompozytora dzwonków ??
Wejdzie wiecej niz 2 godziny. Duzo wiecej. Zalezy od jakosci jaka ma plik zrodlowy. Sam upchnalem ponad 4 godzinki w bardzo slabej jakosci wynikajacej z malego bitrate, ale nie bylo tak zle. Te dwie godziny to nie jest optimum. Najlepiej wybrac mniej kawalków, ale walnac je w lepszej jakosci. Zwlascza jak sie uzywa porzadnych sluchawek, a nie tego gów** co dają w zestawie. Nareczqa.
ja mialem ten telefon przez 1,5 roku i to jest praktycznie to samo co 3310 tyle ze ma klawiaturke quwerty (bardzo szybko sie sms pisze) no i ma odtwarzacz mp3 (64Mb okolo 2h sie zmiesci a w SL tylko 45min) ale troche ceglasta jest.
ja zawsze miałem telefony firmy nokia, wcześniej uźywałem 3 takich telefonów, ostatnio zakupiłem telefon kierując się głównie wielkością telefonu i moźliwością robienia zdjęć, kupiłem motorolę v300, choć nie byłem przekonany do tej marki w tej chwili po przeczytaniu połowy witryn zamieszczonych w necie na ten temat, jestem z niej zadowolony. Więc jak komuś zaleźy na małym funkcjonalnym telefonie, polecam motorolkę v300. :lol:
Tomekk:Bartuch:zakochałeś sie chyba w tej Twojej SL–ce :lol:
A wiesz, źe moźliwe.
A sypiasz z nią :mrgreen: :?:
Ja z kolei czuję symatię do swojej Nokii 6310i, hehe. W kaźdym razie 5510 nigdy bym nie kupił – za duźa. Chociaź ostatnio kumpel kupił sobie bodajźe N3450 – to jest dopiero cacko...
Dzieki za rady, nie wiem czemu ale jakos strasznie najarałem sie na ten telefon...... zobaczymy jak w koncu podejme decyzje to napisze co i jak
Ja, jestem posiadaczem Nokii 5510 i jestem zadowolony. Nie mam z nią źadnych problemów. Oczywiście korzytam z mp3 non stop i to jest jedna z głownych zalet tego telefonu. Drugą jest full klawiaturka qwerty na której piszę SMSy w 15 – 20 sekund, nawet bez patrzenia na klawisze. Ktoś wspomniał, źe to cegła, fakt nie jest to telefon mały, ale dobrze leźy w kieszeni i w dłoni. Z czystym sumieniem polecam, zwłaszcza źe jest teraz dość tani około 200 PLNów z papierami i kabelkami. Co do SiemensaSL45i, to moja przyjaciółka ma i równieź nie narzeka, no ale wybór naleźy do Ciebie. Pozdrawiam.
Bartuch:zakochałeś sie chyba w tej Twojej SL–ce :lol:
A wiesz, źe moźliwe.
Ostatnio odwiedziłem FORUM: http://www.siemenssl45i.gsmhosting.net/board/index.php
Z tym telefonem moźna zrobić wszystko.
Pobawiłem się troche softem i poustawiałem źe jest jeden taki.
Jakiś tydzień temu wymieniłem diody na niebieskie.
I nawet jak kupie sobie nowy telefon, to ten zostanie u mnie.
Pozdrówki
zakochałeś sie chyba w tej Twojej SL–ce :lol:
Osobiście bym nie kupił (bo to cegła)
pewnie zaleźy Ci na mp3. To zrób jak ja i kup Siemens SL45i.
Pozdro
pewnie zaleźy Ci na mp3. To zrób jak ja i kup Siemens SL45i.
Pozdro
Strona 1 / 1