NOKIA 3220 i kabel USB
Mam taki problemik
Kupiłam kabel usb, wszystko się dobrze instaluje do momentu podłączenia kabelka do sprzętu. Jak wszystkie programy są zainstalowane (sterowniki, oxygen, mobi, itp) komputer nie wykrywa akcesoria komórki, nić, w menedźeźe urządzeń teź nie ma nowego sprzętu, jaka moźe być tego przyczyna??
z góry dzięki:)
Kupiłam kabel usb, wszystko się dobrze instaluje do momentu podłączenia kabelka do sprzętu. Jak wszystkie programy są zainstalowane (sterowniki, oxygen, mobi, itp) komputer nie wykrywa akcesoria komórki, nić, w menedźeźe urządzeń teź nie ma nowego sprzętu, jaka moźe być tego przyczyna??
z góry dzięki:)
Odpowiedzi: 12
Juź wysłałam ci PW:) odbierz sorki ze jestem taka wymagajaca:)
maniaczka_xp:Wszystko działa zrobiłam tak jek powiedział Wagonik. Juź przesłałam sobie zdjątka na kompa:). I jeszcze jedno Oxygen w przeciwieństwie do PC Suite nie wykrywa telefonu. PC SUITE jest rewelacyjnym prgramem:). Jeszcze mam jeden problem: skąd wziąć aplikacje java czyli darmowe gry?? Nie znam zadnych stronek....i nie wiem co robić: :?: :!:
napisz na pw, co Cie interesuje i adres @ to wyśle cosik.
Wszystko działa zrobiłam tak jek powiedział Wagonik. Juź przesłałam sobie zdjątka na kompa:). I jeszcze jedno Oxygen w przeciwieństwie do PC Suite nie wykrywa telefonu. PC SUITE jest rewelacyjnym prgramem:). Jeszcze mam jeden problem: skąd wziąć aplikacje java czyli darmowe gry?? Nie znam zadnych stronek....i nie wiem co robić: :?: :!:
W przypadku DKU–5 nokia zaleca odwrotna kolejnosc instalacji niz zaproponowal WaGonik, choc nie wiem jak to sie ma do Oxygena...
maniaczka_xp:to jest nokiea 3220 a nie 6630;/ wiec nie wiem czy zadziala ale sproboje
to nic dobre sterowniki pod kabel i ten sam schemat musi zadziałać.
to jest nokiea 3220 a nie 6630;/ wiec nie wiem czy zadziala ale sproboje
instalowałem stery pod 6630, w kolejości:
1. pc suite
2. stery do kabelka
no i wykryło elegancko.
1. pc suite
2. stery do kabelka
no i wykryło elegancko.
maniaczka_xp:Co to jest imei telefonu??
Numer seryjny, a zobaczysz go wpisujac na klawiaturze telefonu *#06#
No dziękuje bardzo za podbowiedź. A tak poza nawiasem (udało mi się wkoncu znaleźć jakiegoś miłego człowieka na tym forum) dzięki jak mi się uda to napiszę. A propos oryginalnego kabelka w erze kosztuje on 119 zeta...horror
Co to jest imei telefonu??
Co to jest imei telefonu??
Jakiś miesiac temu kumpel przyniusł mi ten telefon wraz z kablem siedzialem nad tym 2 dni bo nie mogłem odpalic, przeszukjac internet znalazłem na jakies stronce info ze do tej noki jest potrzebny orginalny kabel aczkolwiek udało mi sie podłaczyc ten co mi przyniusł. Nie pamietam dokładnie jak to zrobilem ale sprubuj usunac wszystkie programy a nastepnie zainstaluj sterowniki do kabla i zainstaluj Oxygena musisz miec orginalna wersja a zeby tak miec musisz wpisac tam Imei telefonu i sie zarejestrowac u nich jak to zrobisz powinno ci odpalic, ale to bedzie ciezka sprawa. probuj napewno jakas da sie podpiac ten telefon. Zycze powodzenia napewno ci sie przyda
robie jak mi kaźą w instrukcji. Prubowałam juz wszystkimi moźliwymi programami. Ale nadal nic. Czy to wina sprzętu, czy komórki?? Jest to kabel DKU–5 pod DKU–2 sprawdzałam tesh ale nie chodzi
Jaki to kabel, CA–42 czy DKU–5 ? W jakiej kolejnosci to instalowalas ? Powinno byc, stery do kabla > PC Suite (badz inny menedzer) > podpinasz kabel?
Sprawdzalas z PC Suite ?
Sprawdzalas z PC Suite ?
Strona 1 / 1