NOD32– test...

Częste problemy w Win XP powodują wirusy i trojany!!!
Jednym z najlepszych w Europie programów antywirusowych jest NOD32.W USA i GB testy wykazały 100% wykrywalność w b.krótkim czasie.
Sam posiadam ten antywirus.Poprzednio uźywałem AntiVirenKit 11 Prof. i uwaźam osobiście,źe jest to dziecinny program/wręcz podstawowo–przedszkolny/.Uwaźam,źe NOD32 jest b.skuteczny [i w polskim interfejsie].Dla uczestników Forum XP podaję namiar i kod na wersję 90–dniową.
http://www.nod32.pl – tu pobrać NOD32[dla 95,98]oraz [dla NT , XP!].
www.nod32.com/register i zarejestrować się podając numer seryjny DA29–77dpx5t9a
Po chwili otrzymcie e–mail na pocztę internetową.Jest w nim nazwa uźytkownika i hasło[naleźy to wpisać do programu].HIGIENA POMOŻE NAM WSZYSTKIM , A OBECNOŚĆ NA FORUM XP BĘDZIE BEZPIECZNIEJSZA! I DLA WAS I DLA INNYCH DYSKUTANTÓW...
Pozdrawiam. 8)

Odpowiedzi: 13

W najnowszym Chipie jest test antywirusów i NOD32 jest dopiero na 5 miejscu. Wykrywalność wirów na poziomie 84,1% (Kaspersky 95%). A tak na marginesie ten programie kosztuje 200zł!
leopold
Dodano
14.11.2002 23:46:15
NO I DZIĘKUJĘ MODERATOROWI,ŻE NIE ZAMKNĄŁ MI TEMATU,A ZROBIŁEM TO SAM!!!
tire
Dodano
13.11.2002 21:22:19
Jeźeli ktoś dotychczas nie dostał zwrotnego meila z kodem,naleźy interweniować w www.dagma.com
Są tam adresy internetowe osób za to odpowiedzialnych. :(
UWAŻAM TEN TEMAT ZA ZAKOŃCZONY.DZIĘKUJĘ ZA DYSKUSJĘ I POZDRAWIAM!!!!!
DZIĘKUJĘ SZCZEGÓLNIE NASZEMU LEZIO,ZA CHĘĆ DYSKUSJI I PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO TEMATU ORAZ POMOC W TESTACH.
tire
Dodano
09.11.2002 16:23:02
Wiem źe jest po polsq. Ale anglik na kompie to podstawa :D
Lezio111
Dodano
09.11.2002 15:25:11
Lezio,on ma polski interfejs.
Poza tym polecam piśmiennictwo niezaleźne nt.NOD32 w
http://virusbtn.com/vb100/archives.produkts.xml?eset.xml
http://www.virusbtn.com/vb100/
http://www.nod32.com/home/home.htm
http://www.kerio.com
Pozdrawiam :D
tire
Dodano
09.11.2002 15:23:39
Chyba nie będzie(znam troche kompowy anglik) :D
Lezio111
Dodano
09.11.2002 10:50:02
Jeźeli będziesz miał jakiekolwiek problemy z konfi> NOD32.Daj znać! Wszyscy mogą dać znać.POMOGĘ 8)
tire
Dodano
09.11.2002 10:46:12
Ja to robiłem teź (ten wirusik). No to chyba wle na strone producenta i ssamm :D
Lezio111
Dodano
09.11.2002 10:22:11
Lezio,ściągasz i konfigurujesz.W zasadzie wszystkie okienka zaznacz.Ustaw heurystykę na "wysoka",zarówno w Amon jak i w Skaner [NOD32 ma dwa moduły,1 rezydentny cały czas skanujący system, drugi Skaner na źądanie].Jeźeli coś znajdzie,wyje,i jak jesteś w innym pomieszczeniu [np.w WC] :P :D to słyszysz i lecisz.Reaguje błyskawicznie,masz do wyboru kilka opcji wywałki świństwa,auto–,ręcznie,–zmiana nazwy,
–blok dostępu,itd.NOD32 ma stałą ochronę choćby 100
kont pocztowych,m.inn.OEx9.Zanim list do ciebie dotrze,juź go przemielił.
Ja posłuźyłem się znanym testem Europejskiego Instytutu Badań Wirusów – EICAR.Wpisuje się np.do notatnika ten ciąg: X50!P%@AP[4PZX54(P^)7CC)7}$EICAR–STANDARD–ANTIVIRUS–TEST–FILE!$H+H*
i później włączasz jakikolwiek antywirus.Jeźeli nie zakomunikuje,źe masz "coś",to idź,wyrzuć śmieci i razem z nimi tego antivira.
Ten test mogą przeprowadzać wszyscy.JEST ON BEZPIECZNY!!!!!!TO NIE WIRUS!
Pozdrawiam. :D 8)
tire
Dodano
09.11.2002 10:18:29
Lezio,ściągasz i konfigurujesz.W zasadzie wszystkie okienka zaznacz.Ustaw heurystykę na "wysoka",zarówno w Amon jak i w Skaner [NOD32 ma dwa moduły,1 rezydentny cały czas skanujący system, drugi Skaner na źądanie].Jeźeli coś znajdzie,wyje,i jak jesteś w innym pomieszczeniu [np.w WC] :P :D to słyszysz i lecisz.Reaguje błyskawicznie,masz do wyboru kilka opcji wywałki świństwa,auto–,ręcznie,–zmiana nazwy,
–blok dostępu,itd.NOD32 ma stałą ochronę choćby 100
kont pocztowych,m.inn.OEx9.Zanim list do ciebie dotrze,juź go przemielił.
Ja posłuźyłem się znanym testem Europejskiego Instytutu Badań Wirusów – EICAR.Wpisuje się np.do notatnika ten ciąg: X50!P%@AP[4PZX54(P^)7CC)7}$EICAR–STANDARD–ANTIVIRUS–TEST–FILE!$H+H*
i później włączasz jakikolwiek antywirus.Jeźeli nie zakomunikuje,źe masz "coś",to idź,wyrzuć śmieci i razem z nimi tego antivira.
Ten test mogą przeprowadzać wszyscy.JEST ON BEZPIECZNY!!!!!!TO NIE WIRUS!
Pozdrawiam. :D 8)
tire
Dodano
09.11.2002 10:18:29
No Tire ten NOD32 nie daje mi koszmarów po nocach. Chyba się skusze i zainstalujue go(do testów) a ty moźesz poda
coś więcej o tej nodze?
Lezio111
Dodano
08.11.2002 23:27:36
UZUPEŁNIENIE: Dodam,źe to produkt amerykański,zdobywca od wielu lat prestiźowego 1 miejsca wśród programów av, w/g specjalistycznego czasopisma "Virus Buuletin`s 100% – w najkrótszym czasie(do 18 razy szybciej)i ze 100% skutecznością wykrył wszystkie wirusy.
18 razy wygrał testy przeprowadzone przez prestiźową placówkę badawczą ICSA Laboratory.Laboratoryjnie,jako jedyny poza McCaffe,uzyskał certyfikat Microsoftu dla Win XP.[dodam,źe McCaffe powodował dość częste puste alarmy i jest pieruńsko drogi,bez polskiej instrukcji i interfejsu].W rankingu Deloitte & Touche Technology w 2002 roku był najlepszy w 50–tce programów z całego świata.
Informacje za : www.kerio.com/us/kms_nod.html
na tej stronie moźna teź pobrać NOD32.
KONKLUZJA: no cóź,sam go uźywam,jest lekki,łatwy,skuteczny i bezpieczny i dopuszczony do Windows XP.[inne programy mają tylko intencje do WXP].
tire
Dodano
08.11.2002 21:55:53
tire:
Częste problemy w Win XP powodują wirusy i trojany!!!
Jednym z najlepszych w Europie programów antywirusowych jest NOD32.W USA i GB testy wykazały 100% wykrywalność w b.krótkim czasie.
Sam posiadam ten antywirus.Uwaźam,źe jest b.skuteczny [i w polskim interfejsie].W uzgodnieniu z Dagma PL,dla uczestników Forum XP podaję namiar i kod na wersję 90–dniową.
http://www.nod32.pl – tu pobrać NOD32[dla 95,98]oraz [dla NT , XP!].
www.nod32.com/register i zarejestrować się podając numer seryjny DA29–77dpx5t9a
Po chwili otrzymcie e–mail na pocztę internetową.Jest w nim nazwa uźytkownika i hasło[naleźy to wpisać do programu].HIGIENA POMOŻE NAM WSZYSTKIM , A OBECNOŚĆ NA FORUM XP BĘDZIE BEZPIECZNIEJSZA! I DLA WAS I DLA INNYCH DYSKUTANTÓW...
Pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
03.11.2002 09:38:28
tire
Dodano:
02.11.2002 17:28:18
Komentarzy:
13
Strona 1 / 1