no to mamy problema.. ;–/
sory ale mam problem, wy tescie modulu direct3D wyskakuje mi nastepujacy kod bledu..
Wystąpił błąd w kroku 32 (Weryfikacja renderowania Direct3D przez uźytkownika): HRESULT = 0x00000000 (kod błędu)
Wyniki testów modułu Direct3D 8: Wystąpił błąd w kroku 32 (Weryfikacja renderowania Direct3D przez uźytkownika): HRESULT = 0x00000000 (kod błędu)
Wyniki testów modułu Direct3D 9: Wystąpił błąd w kroku 32 (Weryfikacja renderowania Direct3D przez uźytkownika): HRESULT = 0x00000000 (kod błędu)
prosze o pomoc, bo zadna z gier nie chce chodzic :(((
Wystąpił błąd w kroku 32 (Weryfikacja renderowania Direct3D przez uźytkownika): HRESULT = 0x00000000 (kod błędu)
Wyniki testów modułu Direct3D 8: Wystąpił błąd w kroku 32 (Weryfikacja renderowania Direct3D przez uźytkownika): HRESULT = 0x00000000 (kod błędu)
Wyniki testów modułu Direct3D 9: Wystąpił błąd w kroku 32 (Weryfikacja renderowania Direct3D przez uźytkownika): HRESULT = 0x00000000 (kod błędu)
prosze o pomoc, bo zadna z gier nie chce chodzic :(((
Odpowiedzi: 5
heheh, ten XPek coraz bardziej mnie zadziwia, wlasnie przeinstalowalem DirectX i jak daje na testowanie modulu Direct3D to sie restartuje.. dlaczego ? mimo ze DirectDraw chodzi normalnie.. ;–// Help ? ;)
Przychodzi mi tylko na myśl wejście na stronę micro$oft`u i tam zobaczenie co oznacza błąd :D
Pozdroofka
:)
Pozdroofka
wielkie dzieki, tyle ze jest taki maly sek w tym ze ja mam XPka z Listopada, i to nie jest wersja Home lecz professional.. poza tym, mam najnowsza wersje bibliotek DirectX 9.0 oraz takze stery ;–)) za odpowiedz serdeczne dzieki :)) sprobuje :) Pozdrowka >>
home= goofno
moźe masz źle wgranego dirxta (przy instalacji windy), w co wątpie :)
Pozdroofka
moźe masz źle wgranego dirxta (przy instalacji windy), w co wątpie :)
Pozdroofka
Były na forum podobne problemy. Odpowiadałem głęboko i szeroko :D
A oto co pisałem:
Direct X lekiem na wszystko. Przedewszystkim zainstaluj najnowszą wersję bibliotek Direct X. W obecnej chwili jest nią DX 9 Dobrze byłoby tez upgradować sterowniki karty graficznej. Te najsłynniejsze nie mają z niczym problemu (np. GeForce, Radeon) jednak są karty inne niź te które wymieniłem i uzytkownicy którzy je posiadają mogą mieć z grami problemy. Polecam teź instalację bibliotek DLL Vbrun z numerkiem 7. Dobrze byłoby teź, gdybyś miał pewność, źe zaopatrzyłeś się w najnowszą kompilacje XP z listopada 2002 roku. Fajnie byłoby teź gdyby była to wersja Professional. Home poprostu jest tańszą i uboźszą jego wersją.
A oto co pisałem:
Direct X lekiem na wszystko. Przedewszystkim zainstaluj najnowszą wersję bibliotek Direct X. W obecnej chwili jest nią DX 9 Dobrze byłoby tez upgradować sterowniki karty graficznej. Te najsłynniejsze nie mają z niczym problemu (np. GeForce, Radeon) jednak są karty inne niź te które wymieniłem i uzytkownicy którzy je posiadają mogą mieć z grami problemy. Polecam teź instalację bibliotek DLL Vbrun z numerkiem 7. Dobrze byłoby teź, gdybyś miał pewność, źe zaopatrzyłeś się w najnowszą kompilacje XP z listopada 2002 roku. Fajnie byłoby teź gdyby była to wersja Professional. Home poprostu jest tańszą i uboźszą jego wersją.
Strona 1 / 1