No to mamy 50.000 postów !!!!
Mimo, źe EL NINO miał wielką ochotę na ten post, udało mi się go napisać.
Jak w temacie. Po 2 latach działalności serwisu i po półtora roku Forum przekroczyliśmy kolejną "magiczną" granicę: 50 tysięcy postów.
Nie zostaje mi nic innego jak tylko skromnie pogratulować sobie (:–)), a przedewszystkim wam wszytskim, bo to wy pisaliście te posty.
No to teraz z tej okazji stawiam wszystkim wirtualne piwo!!!! :P :–)
Jak w temacie. Po 2 latach działalności serwisu i po półtora roku Forum przekroczyliśmy kolejną "magiczną" granicę: 50 tysięcy postów.
Nie zostaje mi nic innego jak tylko skromnie pogratulować sobie (:–)), a przedewszystkim wam wszytskim, bo to wy pisaliście te posty.
No to teraz z tej okazji stawiam wszystkim wirtualne piwo!!!! :P :–)
Odpowiedzi: 7
MarcinX:Moźe 100.000 juź nie wirtualnie :D.
Mam nadzieje, źe tego doźyje 8)
no jak imprezka to imprezka wszyscy będziemy nawaleni jak stodoły, a dotego najarani
Jak wirtualne, to moge wypić :lol:
NA ZDROWIE.
PS. Czy wiadomo, kto był tym szczesliwcem, który napisał 50000. post?? Wiem, źe na pewno nie ja, bo wtedy nie miałem neta :cry:, ale jestem ciekawy. Moźe dojdziemy po datach, o ile ktoś wie kiedy dokładnie został napisany ten post.
NA ZDROWIE.
PS. Czy wiadomo, kto był tym szczesliwcem, który napisał 50000. post?? Wiem, źe na pewno nie ja, bo wtedy nie miałem neta :cry:, ale jestem ciekawy. Moźe dojdziemy po datach, o ile ktoś wie kiedy dokładnie został napisany ten post.
Gratulacje.
To kiedy następna okazja do wirtualnego?
To kiedy następna okazja do wirtualnego?
Moźe 100.000 juź nie wirtualnie :D.
To jeszcze ja powieksze liczbe postów na forum. A moźna poprosić o jakąś fajną wirtualną dziewczyne :?: :wink:
Czuję się wstawiony – wirtualnie oczywiście... :lol:
POZDROWIENIA I GRATULACJE 8)
Jestem z Wami.
POZDROWIENIA I GRATULACJE 8)
Jestem z Wami.