No nie znow niebieski ekran.
Wyskoczyl niebeski ekran a na nim
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
STOP: 0x00000000A (0xFA076158,0x00000000C,0x000000001,0x806B0E46)
Co to ma byc ??
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Co to ma byc ??
Odpowiedzi: 15
wYczytałem ze to wina sdi... ja mam np.ericsona terminal sdi i czytam wlasnie,ze to wina wlasnie tego sprzetu , no i jest taki patch pod xp dla sdi ericsona ... podaje stronke moze pomoze ... http://www.infojama.pl/ ... no i w dziale pliki,xp ... narazie
wYczytałem ze to wina sdi... ja mam np.ericsona terminal sdi i czytam wlasnie,ze to wina wlasnie tego sprzetu , no i jest taki patch pod xp dla sdi ericsona ... podaje stronke moze pomoze ... http://www.infojama.pl/ ... no i w dziale pliki,xp ... narazie
no a ja nie mam zadnego borga tv i mam to samo co wy ... co robic?przeciez nie bede przeistalowywal wszystkich progsów
zainstalowalem avermedia studio pod Xp chyba nie powino byc z tym progsem problemow.
Spróbuj programu JTV. Nie jest tak dobry jak borg, ale po bliźszym zapoznaniu moźna się przyzwyczaić.
No i usunolem no i ci powiem ze jak narazie jest spoko ale czego uzywac do ogladanie TV teraz ;) ?
No i usunolem no i ci powiem ze jak narazie jest spoko ale czego uzywac do ogladanie TV teraz ;) ?
To nie ma znaczenia, źe nie jest włączony. Usuń go całkowicie.
No mam Borga Tv ale nie jest wlaczony gdy to mi wyskakuje no chyba ze nie moze byc nawet zainstalowany.
Ludzie pomuzscie bo juz wariuje musi byc na to jakis sposob.
Ludzie pomuzscie bo juz wariuje musi byc na to jakis sposob.
Ten błąd wcale nie musi oznaczać problemów z przerwaniem. Teź miałem ten sam problem. Jego przyczyną był program Borg Tv. Jest to świetny program, ale nie współgra z xp i powoduje zawieszenia.
Mam ten sam problem co Ty,chociaz nie mam zadnej sieciówki ... mam athlona 1800 , 256 ddramu i mówi ze mu mało pamieci czy cos takiego , jak mam duzo okienek pootwieranych w internecie to ten niebieski ekran , jakas taka czcionka...w glowe dostaje !!!
Mam ten sam problem co Ty,chociaz nie mam zadnej sieciówki ... mam athlona 1800 , 256 ddramu i mówi ze mu mało pamieci czy cos takiego , jak mam duzo okienek pootwieranych w internecie to ten niebieski ekran , jakas taka czcionka...w glowe dostaje !!!
Kolejny blad jaki odkrylem to
Ludzie pomuzcie bo zwariuje od tego
DRIVER–IRQL_NOT_LESS_OR_QUAL
wdmaud.sys –Adress F3AE56E7 base at F3AE4000 , Datastamp 3d6de2be
Ludzie pomuzcie bo zwariuje od tego
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
moze to wina tego ze karte sieciowa mam na IRQ 09 sbliva mam na IRQ 09 i karte tv mam na IRQ 09 dziwne na maxa ? Jak to zmienic ?
Jakis sterownik ma klopoty z przydzieleniem przerwania IRQ.
Mozliwe ze to AC97 ( o ile masz dzwiek na plycie)
Mozliwe ze to AC97 ( o ile masz dzwiek na plycie)
Strona 1 / 1