No nareszcie....

Hey...dzis udalo mi sie rozwiazac bardzo frapujacy mnie problem...otusz do dzisiejszego wieczora nie moglem miec innych sterow nisz te windosowskie..na kazdych innych wszytko sie wykrzaczalo.A rozwiazanie jest naprawde proste...tyczy sie to ludzi krorzy maja starsze plyty glowne...bynajmniej tak mi sie wydaje.Otusz sciagnolem sobie 4in1 wersje 4.35...i recznie systemowi podalem sterownik do AGP...w rozpakowanym katalogu z 4in1 miesi sie on(sterownik) w AGP..zainstalowalem sobie sterowniki do rivy wersje 8.05 i wszytko hula jak powinno..opengl dziala prawidlowo i wogole jestem szczesliwy :)...mysle ze cale zamieszanie byl wywolane tym..ze jak na ironie...windows instalowal "za nowe" sterowniki do AGP....te z 4.35 dzialaja prawidlowo..mam nadzieje ze komus to pomoze

PS.Malutka prosba...mozecie mi polecic jakies najlepsze sterowniki do Rivy TNT2 m64?...wszyscy mowia o 18.32 jednak kiedys Dark Angel wspomnial ze one to jusz sa przeznaczone konkretnie do gforce'ow...z gory dziekuje za ewentualna porade

PS2.Moj sprzet to bx–983d riva tnt2m64 cel450..374mb

Odpowiedzi: 0

LiberateMe
Dodano:
17.11.2002 01:38:55
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0