No i juz rozwalilem Viste
Wczoraj sobie zainstalowalem Viste, a dzis juz sie wysypalo.
Zainsatlowalem deamon tools i vista powiedziala papa.
Instalaaja zakonczyla sie blue screenem. Po restarcie windows znalazl jakis nowy sprzet, szukal sterownikow i ... blue screen.
Chyba poczekam na beta2 i wtedy sobie potestuje :D
Instalaaja zakonczyla sie blue screenem. Po restarcie windows znalazl jakis nowy sprzet, szukal sterownikow i ... blue screen.
Chyba poczekam na beta2 i wtedy sobie potestuje :D
Odpowiedzi: 18
cyprian001:Bety dwa raczej nie będzie
A skąd te rewelacje? W grudniu ma wyjść, być moźe w styczniu. Dlaczego miałaby "raczej" nie wyjść? Do niej mają wprowadzić wiele funkcji, których nie zdąźyli wrzucić do 5219 czy choćby do Bety 1 (5112), jak przynajmniej nowa architektura audio.
Xior:moze będzie Madonna jak spada z konia?
To moźe trochę ostrzej :P : Z jakiego KONIA ? :lol: :P hehe czyjego :P
Xior:
niebieskiego ekranu moze będzie Madonna jak spada z konia? [/b]
A moźe będzie się pokazywać rozebraną Madonnę
U mnie na Viście Daemon działa normalnie. Bodajrze wersja 3.47
alex19:Wczoraj sobie zainstalowalem Viste, a dzis juz sie wysypalo.
Chyba poczekam na beta2 i wtedy sobie potestuje
:D
Bety dwa raczej nie będzie
A poztym Win vista beta 1 to stajna bógów jak wszystkie bety
XenonX:Bardzo dziwne.. ja zainstalowałem D–Tools i poprawnie działa, sterowniki równieź. Nie wiem dlaczego u Ciebie tak się stało, ja jeszcze się nie spotkałem z powaźniejszą niedogodnością.. szczególnei po wyłączeniu WSE
Rozsypal nie nawety tryb awaryjny. Nie dalo sie tego usunac i w sumie to skaslwalem viste. Jak bede mial zryw to sobie jeszcze raz zainstaluje :)
Bardzo dziwne.. ja zainstalowałem D–Tools i poprawnie działa, sterowniki równieź. Nie wiem dlaczego u Ciebie tak się stało, ja jeszcze się nie spotkałem z powaźniejszą niedogodnością.. szczególnei po wyłączeniu WSE
gusioo:Ale jaki wstyd, źe baba z konia spadła :wink:
a dlatego źe spadła czy dlatego źe baba? :mrgreen:
Xior:a ja na co mam uwaźać? przecie to ją łeb będzie nap.............. nie mnie :mrgreen: :mrgreen:
Ale jaki wstyd, źe baba z konia spadła :wink:
gusioo:Ty uwaźaj, bo jak tak z konia bedzie spadać to którego razu moźe sie uderzyć głową o szafkę :mrgreen:
a ja na co mam uwaźać? przecie to ją łeb będzie nap.............. nie mnie :mrgreen: :mrgreen:
Xior:eeeeeeeetam Madonna była by lepsza pomyslcie coś nie tak z kompem i nagle łup śpiewaczka spada z konia :wink:
Ty uwaźaj, bo jak tak z konia bedzie spadać to którego razu moźe sie uderzyć głową o szafkę :mrgreen:
eeeeeeeetam Madonna była by lepsza pomyslcie coś nie tak z kompem i nagle łup śpiewaczka spada z konia :wink:
Xior:niebieskiego ekranu moze będzie Madonna jak spada z konia?
Nie :wink:
Nie będzie blue screena ,na pewno.
Będzie red screen Red Screen of Death :mrgreen:
Xior, przecieź to była subtelna ironia :wink: – oczywiste jest, źe takie błędy będą występować, po premierze wersji RTM jak i nawet po kolejnych Service Packach...
Cóź, nowością jest natomiast wprowadzona przez MS gradacja błędów krytycznych (inauguracja RSoDu) – nie wiem tylko, czy powinniśmy się z tego cieszyć, czy zgoła odwrotnie.
Cóź, nowością jest natomiast wprowadzona przez MS gradacja błędów krytycznych (inauguracja RSoDu) – nie wiem tylko, czy powinniśmy się z tego cieszyć, czy zgoła odwrotnie.
Xior, przecieź to była subtelna ironia :wink: – oczywiste jest, źe takie błędy będą występować, po premierze wersji RTM jak i nawet po kolejnych Service Packach...
Amon–Ra:Zdziwisz się
czemu mam sie dziwić? walcze juź z 6 chyba systemem bila i w kaźdym jest cos nowego teraz zamiast niebieskiego ekranu moze będzie Madonna jak spada z konia?
P.S a moze ogólno forumowy apel do bila co chcemy widzic w Polsce zamiast niebieskiego
Xior:więc lepiej poczekaj na finałową wersję wtenczas nie będziesz juz widział niebieskich ekranów
:lol: Zdziwisz się :wink:...
no i sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie
zainstalowałeś jak mniemam wersje beta tzn.taką która zawiera jeszcze mnóstwo byków i nie dopracowań
więc lepiej poczekaj na finałową wersję wtenczas nie będziesz juz widział niebieskich ekranów
(choć myslę źe chłopaki bila wymysla cos nowego)
zainstalowałeś jak mniemam wersje beta tzn.taką która zawiera jeszcze mnóstwo byków i nie dopracowań
więc lepiej poczekaj na finałową wersję wtenczas nie będziesz juz widział niebieskich ekranów
(choć myslę źe chłopaki bila wymysla cos nowego)
Strona 1 / 1