No i co ja ma zrobić???? zaś się wiesza
Ostatnio zaistalowałem sobie grę TOCA RACE DRIVER gdy sobie pogram chwilke (ok 1 godz.)to po pewnym czasie gra się zawiesza...i nic nie pomaga tylko magiczny guzik...pomóźcie mi!!!! gdy ogladam w podglądzie zdarzeń to nic tam niema jakby nic się niestało źadnych czerwonch krzyźy
Mój komp to:
GForce 400MX
Athlon 1,8
256 sdram
płyta AK012a
Mój komp to:
GForce 400MX
Athlon 1,8
256 sdram
płyta AK012a
Odpowiedzi: 5
Pax:No komp się chyba nie przegrzewa delikatnie wzrasta temp
To znaczy ile jest??
biosie mam ustawione źe jakby osiągnoł 60 st. to się wyłączy narazie tylko na tej grzemi sie wiesza bo tylko ja mam zainstalowaną :lol:
No włąsnie, moze Ci dochodzić do tych 60* i dlatego komp ma zwis, bo jakby nie patrzec, to gry bardziej obciąźają kompa ––> wzrost temp
To znaczy ile jest??
biosie mam ustawione źe jakby osiągnoł 60 st. to się wyłączy narazie tylko na tej grzemi sie wiesza bo tylko ja mam zainstalowaną :lol:
No włąsnie, moze Ci dochodzić do tych 60* i dlatego komp ma zwis, bo jakby nie patrzec, to gry bardziej obciąźają kompa ––> wzrost temp
To znaczy ile jest??
No komp się chyba nie przegrzewa delikatnie wzrasta temp biosie mam ustawione źe jakby osiągnoł 60 st. to się wyłączy narazie tylko na tej grzemi sie wiesza bo tylko ja mam zainstalowaną :lol:
Czy tak sie dzieje tylko przy TOCE??
A moze komp łapie temp?? i sie przegrzewa??
A moze komp łapie temp?? i sie przegrzewa??
Strona 1 / 1