No ale dlaczego?
Jestem szczesliwym posiadaczem win XP profesional. Ale od pewnego czasu cos zaczyna sie p...szyc...
Uzywam standardowych themsow zmieniajacych wyglad okienek. Ale ostatnio po nowym wlanczaniu systemu style wizualizacji mi sie nie laduja. Musze je za kazdym razem na nowo ustawiac w 'Style XP' (bo sie nieda w wlasciwosciach pulpitu!?). Moze ktos cos poradzi?
Uzywam standardowych themsow zmieniajacych wyglad okienek. Ale ostatnio po nowym wlanczaniu systemu style wizualizacji mi sie nie laduja. Musze je za kazdym razem na nowo ustawiac w 'Style XP' (bo sie nieda w wlasciwosciach pulpitu!?). Moze ktos cos poradzi?
Odpowiedzi: 5
Dziaaaala :D dzieki za helpa :)
Noo to zabieram sie za szukanie... Dsiaj zalapalem 'zielony' klimat, i przydaja mi sie nowe korolki ;)
chyba źe wgrałeś sp1 to ten programik [uxthemedll] nie będzie Ci działał :x
Po instalacji wgraj jeszcze wszystkie themesy do c:WINDOWSResourcesThemes\r
P.S
Osobliście bym polecał taki programik jak uxthemedll jest on super i podmiana odbywa sie bez zadnych przeszkód w okienku kompozycji pulpitu :D
Osobliście bym polecał taki programik jak uxthemedll jest on super i podmiana odbywa sie bez zadnych przeszkód w okienku kompozycji pulpitu :D
byc moze jest tos sprawa jakiegos kiepskiego cracka do style xp – przeinstaluj i poszukaj innego cracka
Strona 1 / 1