nLite
Witam!Pisałem juź temat związany z przywracaniem sytemu ale to juź stara sprawa(zrobiłem format i zrobiłem płytkę odchudzonego Windowsa z paru zbędnych aplikacji.Teraz mam pewien problem a mianowicie proces bezczynności system cały czas skacze.Co z tym fantem zrobić?
Odpowiedzi: 5
Jaki masz ten procesor dokładnie
przy otwieraniu czegoś to narmalne ,źe procek skacze jest to chwilowe oczywiście
co do skoków od 3 do 20 % to sporawe są jak na spoczynek windowsa (czyli widzisz pulpit i tyle)
zaleźy oczywiście jakie programy chodzą w tle(antywirus,firewall,jakieś liczniki itp)
sprawdź co tak szarpie prockiem w Menadźerze zadań.
przy otwieraniu czegoś to narmalne ,źe procek skacze jest to chwilowe oczywiście
co do skoków od 3 do 20 % to sporawe są jak na spoczynek windowsa (czyli widzisz pulpit i tyle)
zaleźy oczywiście jakie programy chodzą w tle(antywirus,firewall,jakieś liczniki itp)
sprawdź co tak szarpie prockiem w Menadźerze zadań.
skoki są np:3%,19%,3%,15%,20% Ale czasem jak coś instalujelub kopiuje to jest 80%,itd.do 100%i prawie się zawiesza.A jak coś otwieram to mam na 50% i maleje
Jak duźe są te skoki ? i ustaw w menadźer zadań na Procesy ustaw w zaleźności od uźycia CPU i będziesz wiedział co ci tak miesza
Jak duźe są te skoki ? i ustaw w menadźer zadań na Procesy ustaw w zaleźności od uźycia CPU i będziesz wiedział co ci tak miesza
No i napisz mi jak się ma tytuł do tego co się znajduje później?
Moźe najpierw dowiedz się co to włąściwie jest ten proces bezczynności, na forum co najmniej kilka razy takie pytanie padło.
Po tej lekturze być moźe zauwaźysz zaleznosć wykorzystywania p.b. od innych procesów, które pobierają zasoby w róźnym stopniu.
Moźe najpierw dowiedz się co to włąściwie jest ten proces bezczynności, na forum co najmniej kilka razy takie pytanie padło.
Po tej lekturze być moźe zauwaźysz zaleznosć wykorzystywania p.b. od innych procesów, które pobierają zasoby w róźnym stopniu.
Strona 1 / 1